ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το ρέκβιεμ της Τετάρτης...!!

Το Ρέκβιεμ του Σαββάτου είναι το έκτο, καθηλωτικό και εθιστικό μυθιστόρημα της σειράς με πρωταγωνίστρια τη Φρίντα Κλάιν!

 

 

Η εκπληκτική τραγική ιστορία της Χάνα που θεωρήθηκε υπεύθυνη για την δολοφονία της οικογένεια της ενώ είναι και η ίδια θύμα μιας μεγάλης πλεκτάνης πραγματικά σε καθηλώνει, και κάποιος κρύβει την αλήθεια, κάποιος ο οποίος είναι ικανός να φτάσει στα άκρα για να προστατεύσει τον εαυτό του!

 

Και επειδή στο επικό παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στο Δούκα (ένα από τα καλύτερα ματς όλων των εποχών που έχουμε δει στη Τρίπολη) που ο Αρκαδικός μας έπεσε θύμα μιας μπασκετικής πλεκτάνης, από μια αλυσίδα γεγονότων, όπως η Χάνα, με κύρια την εκπληκτική μπασκετική παράσταση των Κυρίτση-Ρουμπιο που πέτυχαν μαζί 58 πόντους, συντρίβοντας κάθε αμυντικό σύστημα εξολόθρευσης τους από τον Γιάννη Διαμαντάκο, θα πρέπει αρχής γενομένης από το Σαββατιάτικο παιχνίδι να αρχίσει να προστατεύει τον εαυτό του όπως στο ομώνυμο βιβλίο οι πρωταγωνιστές του, έτσι ώστε να μην έχουμε επανάληψη του ρέκβιεμ μέσα σε 3 μέρες!

 

Σύμφωνοι, αν ο εκρηκτικός Λιθουανός μας Ντοβιντας Ρεντίκας στα 9,9'' δεύτερα ευστοχούσε και στη βολή μετά το εκπληκτικό καλάθι και φάουλ που πέτυχε, θα ψάχναμε άλλες παρομοιώσεις, άλλα βιβλία να αναφερθούμε, άλλα το ΑΝ είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να το λέμε για πολύ, αφού η ζωή συνεχίζεται και η ομάδα του Αρκαδικού πρέπει να συνεχίσει την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να σώσει την κατηγορία.

 

Ο Εθνικός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά αν η δική μας ομάδα παίξει όπως με τον Πανιώνιο και τον Δούκα, δύο ομάδες που είναι φαβορί για άνοδο, δεν νομίζω ότι έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Μη ξεχνάμε ότι το άγχος σε αυτές τις περιπτώσεις το έχει και η γηπεδούχος ομάδα, άρα ας βγάλουμε και πάλι τον πραγματικό μας μπασκετικό εαυτό, που ειλικρινά, έχουμε σιγουρευτεί πια και φέτος ότι είναι πολύ κάλος, έτσι ώστε να χαμογελάσουμε και πάλι και να δούμε την συνέχεια της Α2 με ακόμα καλύτερη διάθεση! 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΝΝΙΑΣ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων