ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σαν χειμωνιάτικη Λιακάδα!

Πραγματικά είναι η κατάλληλη στιγμή μετά τις 3 συνεχόμενες ήττες που έχει ο Αρκαδικός, και με το χιόνι που έχει ρίξει παντού ,η ομάδα μας να δει επιτέλους μια άσπρη μέρα,συνδυασμένη και με ροζ, όπως ακριβώς είναι το φύλλο αγώνα που παίρνει ο νικητής σε έναν αγώνα μπάσκετ.

 

 

Ο αγώνας της Τετάρτης, (11/01 ,17,00. ΔΑΚ Τρίπολης) απέναντι στο Δούκα είναι από τα παιχνίδια εκείνα που η ομάδα μας πρέπει να μπει από το πρώτο λεπτό με το μαχαίρι στα δόντια ,και επί 40 λεπτά να δώσει και την ψυχή της για να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη, μια νίκη που αν έρθει θα δώσει μεγάλη ανάσα στην ομάδα μας.

 

 

Ο Αρκαδικός αδικείται από το σκορ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, γιατί πραγματικά ήταν ανταγωνιστικός επί 30 λεπτά.Είναι τέτοια η ποιότητα όμως του Ιστορικού που έστω και δύσκολα ,χάρη στο εξαιρετικό ρόστερ του, ''καθάρισε'' στην τελευταία περίοδο και οδεύει ολοταχώς για την Α1. Η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου πρέπει να δει τι δεν κάνει καλά στα τελευταία ματς και να προσπαθήσει να τα διορθώσει.

 

Δεν είναι ούτε μακριά αλλά ούτε κοντά στο στόχο της, ένας στόχος που δεν αλλάζει και είναι να ΜΕΙΝΕΙ στη Α2. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμα,πρέπει να είναι πάντα σοβαρή και να προσπαθεί. Απλώς η ομάδα πέρασε και περνάει πολλές φάσεις, με τελευταία τη απουσία του φυσικού ηγέτη της, του Γιώργου Κοψαύτη.

 

Ο Δούκας είναι μια εξαιρετική ομάδα ,αλλά όπως μου αρέσει να λέω πάντα, με τον Δούκα παίζουμε, όχι με τον Ολυμπιακό! Και, διάολε, ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ είμαστε, στη Τρίπολη παίζουμε, σε μια έδρα που έχουν γονατίσει πολλοί! Ας δούμε μετά από αυτήν την τρομερή κακοκαιρία την μπασκετική χειμωνιάτικη Λιακάδα λοιπόν, όπως το υπέροχο βιβλίο της Αλκυόνης Παπαδάκης. Πάμε Αρκαδικέ!

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΝΝΙΑΣ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων