ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κυανόλευκο ''Πρέπει"

Το πρώτο παιχνίδι για το 2017 έφτασε, και μάλιστα είναι το παιχνίδι εκείνο που όλοι μας είχαμε ''σημαδέψει'' στο μυαλό μας ως το πιο δημοφιλή, ως το παιχνίδι εκείνο που δεν πρέπει να χάσουμε για κανέναν λόγο, αφού απέναντι στον Αρκαδικό είναι η ιστορική ομάδα του αήττητου φέτος Πανιώνιου, Σάββατο (07/01, 17:00) !

 

 

 

Ένας Πανιώνιος όπου δεν έχει γνωρίσει την ήττα στο φετινό πρωτάθλημα,μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για να πάρει το πρωτάθλημα και μόνο αυτό,έτσι ώστε να βρεθεί εκεί που πραγματικά αξίζει, στην Α1.

 

Προς θεού όμως, το γεγονός ότι είναι αήττητος και ότι ήταν και είναι φαβορί για το πρωτάθλημα,δεν σημαίνει ότι είναι και μια ομάδα φόβητρο,δεν αποτελεί και ορισμό αξιοπιστίας,τουναντίον,είναι όμως πολύ έμπειρη ομάδα με ρόστερ πολλών σημαντικών παιχτών.

 

 

Πανιώνιος όπως Φάρος λοιπόν για τον Αρκαδικό, έτσι πρέπει να δει το παιχνίδι ο Γιάννης Διαμαντάκος και οι παίχτες του,αφού μην ξεχνάμε παιχνίδια όπως αυτό το άγχος το έχει το φαβορί,και φαβορί δεν είναι ο Αρκαδικός.

 

Το dna όμως της ομάδας μας που έχει χτιστεί με πολύ κόπο τα τελευταία 12 χρόνια επιβάλλει από μόνο του αύριο στο παρκέ να παρουσιαστεί μια ομάδα με μεγάλη συγκέντρωση δύναμη και πάθος επί 40 λεπτά, αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να διεκδικήσει, να εξαντλήσει, τις πιθανότητες νίκης που μας αναλογούν.

 

Άλλωστε και τι θα γίνει αν ο Πανιώνιος κάνει και μια ήττα? Μήπως και δεν θα ανέβει? Ενώ για εμάς μία νίκη απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο θα είναι τολμώ να πω το φάρμακο απέναντι στις 2 τελευταίες ήττες που είχαμε στο τέλος του 2016.

 

Ας δώσουμε όλοι το παρόν σε αυτό το πολύ μεγάλο παιχνίδι λοιπόν, να φωνάξουμε, να χειροκροτήσουμε, να ''σπρώξουμε'' την αγαπημένη μας ομάδα που ''Πρέπει'' να τα δώσει όλα,με απόλυτο σεβασμό όμως και στον κορυφαίο αντίπαλό μας,που έχει στο ροστερ του καταξιωμένους Έλληνες μπασκετμπολίστες, με κορυφαίο κατά την ταπεινή μου άποψη τον Σάκη Καρυδα, έναν πραγματικά σπουδαίο αθλητή και άνθρωπο.

 

Ραντεβού στο ΔΑΚ!

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΝΝΙΑΣ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων