ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΧρηστουΓεννιά-τικος απολογισμός!

Το 2016 σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά και είναι λογικό να κάνουμε έναν μικρό μπασκετικό απολογισμό!

 

 

 

Μία χρονιά που ζήσαμε απίστευτες στιγμές στη μικρή πόλη μας, μπάσκετ πολύ υψηλού επιπέδου αλλά που δυστυχώς τον Μάιο μας έδωσε και μια μεγάλη στενοχώρια αφού ο Αρκαδικός δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α1 για έναν μόλις πόντο, στην περίφημη ισοβαθμία με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

 

Η ομάδα μας πλήρωσε το κακό ξεκίνημα της στην κορυφαία κατηγορία αλλά και τις πολλές αλλαγές ξένων ,με αποτέλεσμα να μην προλάβει για 1 μόλις νίκη να σώσει την κατηγορία. Πέρυσι τέτοιον καιρό όλη η Τρίπολη ζούσε και ενέπνεε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αρχές Γενάρη και το κοινό στοιχείο του 2016 με το 2017 είναι αυτό ,αφού και φέτος το πρώτο παιχνίδι του 2017 στην έδρα μας με τον ιστορικό Πανιώνιο , που είναι αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, είναι πολύ υψηλού επιπέδου , με ρόστερ πραγματικά Α1. 

 

Είναι πολύ σημαντικό για τον Αρκαδικό να είναι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι αφού πραγματικά δεν έχει να χάσει τίποτα παρά μόνο να κερδίσει!Έτσι κι αλλιώς και να χάσει ο Πανιώνιος ένα ματς δε θα του στοιχίσει και τίποτα, κακά τα ψέμματα, αφού είναι ζήτημα χρόνου να βρεθεί εκεί όπου ανήκει, στην Α1.

 

 Μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις από όλους μας για κάποια πράγματα που βλέπουμε να γίνονται μέσα στο παρκέ, ειδικά μετά τις δύο ήττες με Λάρισα και Καβάλα.αλλά παρόλα αυτά, οι μικρές λεπτομέρειες είναι εκείνες που σε βάζουν στον σωστό δρόμο και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ιστορικό εκεί πρέπει να εστιάσουμε. 

 

Το σημαντικό σε μια τέτοια απαιτητική διοργάνωση είναι να παίρνεις τ’ αποτελέσματα που πρέπει εκτός έδρας με ομάδες που δεν πάνε για πολλά και εντός έδρας πάση θυσία να φτάνεις στο στόχο σου, χωρίς να παρασύρεσαι από τη πίεση όταν τα ματς πάνε στον πόντο! 

 

Πολύ ωραία στιγμή θα είναι και η επιστροφή του Σάκη Καρύδα αλλά και του Πέτρου Νοεα, δύο αθλητών που έδωσαν πολλά στην ομάδα μας παρόλο που έπαιξαν μόνο έναν χρόνο, και πραγματικά αξίζει ένα γεμάτο γήπεδο να χειροκροτήσει καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα αυτούς τους σπουδαίους αθλητές και ακόμα πιο σπουδαίους ανθρώπους.

Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία πάνω απόλα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΝΝΙΑΣ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων