ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδικός, από του χρόνου!

Σίγουρα δεν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο ο Αρκαδικός το περιπετειώδες 2016, αφού όταν χάνεις και τα 2 τελευταία σου παιχνίδια , από ομάδες που έχεις τον ίδιο στόχο , έχεις θέμα!

 

 

Επόμενο είναι η αναβολή των 2 τελευταίων του παιχνιδιών για το 2016 απέναντι σε Δούκα και Εθνικό,λόγω της κλήσης του νεαρού Κουρέπη στην Εθνική Εφήβων για το Ευρωπαϊκό στη Σαμσούντα της Τουρκίας να ακούγετε ως μάνα εξ ουρανού!

Η ομάδα μας έχει την ευκαιρία να ηρεμήσει, να μαζέψει τα κομμάτια της αφού 2 σερί ήττες είναι δύσκολη κατάσταση για οποιαδήποτε ομάδα, και να συγκεντρωθεί  απολυτά, έτσι ώστε στις 7 Γενάρη να προσπαθήσει να πάρει ότι της αναλογεί απέναντι στον ιστορικό, φιλόδοξο και αήττητο Πανιώνιο στη Τρίπολη!

Μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε όλοι ότι φέτος το πρωτάθλημα της Α2 είναι το πιο ανταγωνιστικό όλων των εποχών! Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν από όλους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κατανοήσει και η δίκη μας ομάδα, παρόλο που κατά κάποιο τρόπο το έχει ήδη ζήσει αυτό.

Σίγουρα κάποιοι τραυματισμοί παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για την προετοιμασία που θέλει να κάνει ο κόουτς πριν  από τα παιχνίδια , αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθεις να ζεις, όπως άλλωστε και όλες οι ομάδες.! Το μπάσκετ δε σταματάει, οι υποχρεώσεις διαδέχονται η μια την άλλη και ο Αρκαδικός πρέπει να αποδείξει και πάλι ότι τα 2 τελευταία ματς ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

 

 

Μονό έτσι και με ΑΠΟΛΥΤΗ συγκέντρωση σε κάθε ματς ξεχωριστά θα δει φως στο βάθος του τούνελ, που , πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ βαθύ

 

Η ομάδα τονίζω και πάλι, έχει ως στόχο την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή στη κατηγορία, αυτό πρέπει να επιτευχθεί πάση θυσία και φυσικά έχει απόλυτη ανάγκη και τη βοήθεια του κόσμου της Τρίπολης, αρχής γενομένης του μεγάλου παιχνιδιού με τον Πανιώνιο (και της επιστροφής του τρομερού Σάκη Καρυδα στο παρκέ που αγαπήθηκε όσο λίγοι) στις 7 Ιανουαρίου.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων