ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Όλα είναι δυνατά!

Ο Αρκαδικός ταξιδεύει στην έδρα της Λάρισας για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα για την 10η αγωνιστική για την Α2 Ανδρών. Διαβάστε το σχόλιο του Χρήστου Γεννιά για το παιχνίδι.

 

 

Θα συμφωνήσουμε ότι η όποια αρχική αμφιβολία για το αν ο Αρκαδικός θα μπορούσε να ''σταθεί'' στα πόδια του και πάλι , μετά το πολύ μακρύ καλοκαίρι που είχε, έχει εξαλειφθεί. Η διαμόρφωση της ομάδας και γενικότερα η σκληρή δουλειά απ' όλους, έχει φέρει την ομάδα σε ένα σεβαστό μπασκετικό επίπεδό στη φετινή απαιτητική Α2, που πρέπει να προστατευτεί  ακριβώς από τους ίδιους  ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά και την έχουν φτάσει εκεί.

Μετά το σερί των 3 νικών που ''απογείωσαν'' την ομαδα σε όλα τα επίπεδα , ήρθε η απότομη προσγείωση στην Καβάλα, που η αλήθεια είναι ότι ''καιγόταν'' για τη νίκη.

Το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας στον ΓΣ Λάρισας, θα έλεγα ότι είναι κομβικό για τη συνέχεια, καθώς είναι από  τα ματς εκείνα που έχεις ''σημαδέψει'' σαν ομαδα , από τα λίγα που μπορείς να κερδίσεις εκτός έδρας, και που θα σε σταθεροποιήσουν αρκετά ψηλά από τις θέσεις των play-out.

O Αρκαδικός μας αρέσει, και αποτέλεσε για όλους μας μετά το όνειρο της Α1, μια ''αποκάλυψη'' στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε αρχίσει και γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι να περιμένουμε στα ματς με βάση όσα έχουμε δει.Μια συμπαγής ομάδα, με αρκετά μεγάλο ροτέισιον, και ''σκυλίσια'' άμυνα, παρόλο που στην Καβαλά μπορούσε να ήταν και καλύτερη. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει να κρατήσει τον Γυμναστικό χαμηλά στο σκορ, έτσι ώστε να μην ''μπει'' και πάλι σε περιπέτειες αφού όταν παίζεις με ομάδες που είναι  κάτω από εσένα και χάνεις, αυτόματα δημιουργούνται προβλήματα,Πρέπει με μεγαλη αφοσίωση να προστατέψει ότι έχει χτίσει  και να φέρει το μεγάλο διπλό από τη Λάρισα, έτσι ώστε να δει με άλλο ''μάτι'' το ματς με τον Δούκα που έρχεται και που είναι και αυτό πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Σε αυτό ακριβώς το πρωτάθλημα που πραγματικά όλα είναι δυνατά, θεωρώ ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν ή να χάσουν από όλους , και αυτό είναι κάτι που και με χαροποιεί αλλά και με φοβίζει,

Είμαι σιγουρος όμως ότι ο καλορυθμισμένος Αρκαδικός μπορεί να καταφέρει πολλά, παίζοντας καλό μπάσκετ. Με δεδομένο την επικαιροποίησή του και πάλι από τον κόσμο της Τρίπολης,τον 6ο παίκτη του δηλαδή,αυτή του η δημοφιλία μπορεί να εξαργυρωθεί με νίκες χρυσάφι, αφού και τις θέλει, και τις μπορεί.

 

Υ.Γ: Καλή επιτυχία και στον νέο βοηθό προπονητή του Αρκαδικού, τον συμπολίτη μας Νίκο Πολυζωγοπουλο, που η σκληρή του δουλειά σαν υπηρέτης του μπάσκετ τόσα χρόνια από όλα τα πόστα, επιβραβεύεται.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων