ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Καβάλα" για το σερί!

Ο Αρκαδικός θα ταξιδέψει σήμερα (Παρασκευή 2/12) στην Καβάλα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τη ομώνυμη ομάδα. Διαβάστε το σχόλιο του Χρήστου Γεννιά για το παιχνίδι. 

 

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο στον αθλητισμό να βλέπουμε ομάδες  που δεν ξεκινάνε  καλά για διάφορους λόγους , στην πορεία να ανακάμπτουν και να κάνουν σερί νίκες.

Σε αυτήν την ευχάριστη θέση είναι ο Αρκαδικός, που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα στην φετινή Α2 αλλά στη πορεία όλοι μας έχουμε δει μια ομάδα που πουλάει πολύ ακριβά το τομάρι της  και που έχει τώρα σερί 3 νίκες!

Τα 2 συνεχόμενα, ειδικά τώρα παιχνίδια που έρχονται εκτός έδρας με Καβάλα και Γ.Σ. Λάρισας  είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να αποδείξει και να επιβεβαιώσει αυτήν την ανοδική της πορεία , και γιατί όχι, να ‘’εκτοξεύσει’’ την ομάδα μας βαθμολογικά.

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε. Το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και αυτό αντικατοπτρίζεται πλήρως στις 4 γραμμές του γηπέδου. Η βαθμολογική θέση πολλών ομάδων όμως δε πρέπει να μας ξεγελά αφού είναι πολλοί οι λόγοι που κάποιες  ομάδες βρίσκονται εκεί που  βρίσκονται. Έτσι είναι και τώρα τα ματς που έρχονται. Δεν πρέπει να μας ξεγελάνε  τα αποτελέσματα μέχρι τώρα της Καβάλας και της Λάρισας.

Αλλά τα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας μας, έχουν δείξει ότι με σκληρή δουλειά, πλάνο, συγκέντρωση ,με εξαίρεση τα παιχνίδια στην ΑΕΛ και στον Αστακό, φέρνουν τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε , και το σημαντικότερο, κερδίζουν πάλι και τον κόσμο που είναι πολύ σημαντικό αυτό για τη συνεχεία!

Ο Αρκαδικός είναι πια ΕΔΩ, δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο με μεγάλο πάθος, ,ακόμα και σε μέρες που δεν έχουμε παίξει καλό μπάσκετ όπως με τον Χολαργό, η ομάδα κερδίζει και προσωπικά το προτιμώ  από το να έπαιζε καλά και να έχανε!

Σίγουρα το καλύτερο σενάριο είναι να νικάς και να παίζεις καλό μπάσκετ, και αυτό ευελπιστούμε όλοι για την συνέχεια, αρχής γεννομένης από αύριο στην Καβάλα!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων