ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Απo BLACK FRIDAY σε BLUE SATURDAY!

Δείτε το σχόλιο του Χρήστου Γεννιά για το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Αρκαδικού με την ομάδα του Χολαργού.

 

Παροξυσμός επικρατεί παγκοσμίως με την λεγόμενη black Friday και τον ‘’χαμό’’ που γίνετε σε όλα τα μαγαζιά αφού έχει καθιερωθεί ως η μέρα με τις πολύ μεγάλες εκπτώσεις με αποτέλεσμα να γίνετε το αδιαχώρητο σε αυτά! Είναι η μέρα των μεγάλων  ευκαιριών, αφού δεν  την ζεις συχνά, και που μόνο αν είσαι στην ‘’τσίτα’’ που λέμε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ‘’αρπάξεις’’ την ευκαιρία…

Ακριβώς όπως ο Αρκαδικός ένα πράγμα… Μετά το τεράστιο διπλό στον Αμύντα που εκτός από ότι με  επιβεβαίωσε  σε ότι έλεγα, θα πρέπει για να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία  αυτή η νίκη  να δημιουργήσει  το δικό του Blue Saturday, να ‘’αρπάξει’’ την ευκαιρία , αφού όπως και στις black Fridays, δεν ζεις συχνά τέτοια μέρα, ειδικά αφού αν κερδίσουμε θα έχουμε κάνει 3 σερί νίκες στη Α2, και καταλαβαίνουμε όλοι ποσο σημαντικό θα αποδειχτεί αυτό για τη συνεχεία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί!!

Ο κόουτς κ.Διαμαντακος  κατάφερε και πήρε στον Αμυντα, από όλους τους παίχτες του , αυτό που ζητούσε, με αποτέλεσμα, οι απουσίες των Προδρομου-Ρεντικας, όχι μόνο να μην απογοητεύουν, αλλά αντίθετα να συσπειρώνουν και να πεισμώνουν  την ομάδα μας. Ασε που έτσι ήρθε και  η άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο κύπελλο τον Σεπτεμβρη, που για ψυχολογικούς λόγους θεωρώ ότι είναι σημαντική!!

Ο Χολαργός, επόμενος αντίπαλος μας αύριο, (Δακ Τριπολης-17:00) μπορεί να έχει στις τάξεις του 2 παιδιά που πραγματικά ΤΙΜΗΣΑΝ και με το παραπάνω τη φανέλα της ομάδα μας (Καλλινικιδης-Σ.Γκιζογιαννης). αλλά η παρακαταθήκη που μας άφησαν δεν μας επιτρέπει συναισθηματισμούς, παρά μόνο συγκέντρωση και πάθος έτσι ώστε αυτή ακριβώς η νίκη, να μας ‘’απογειώσει’’ από όλες τις απόψεις.

Γι’αυτό όλοι μαζί, κόσμος- παίχτες, ας δημιουργήσουμε το δικό μας Blue Saturday, και ας αρπάξουμε την τεράστια ευκαιρία που έχουμε για την τρίτη σερί νίκη μας !

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων