ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με στόχο την πρώτη εκτος εδρας νίκη

Ο Αρκαδικός αντιμετωπίζει το Σάββατο 19/11 την ομάδα του Αμύντα ευελπιστώντας στην πρώτη εκτός έδρα νίκη στην φετινή Α2. Ο Χρήστος Γεννιάς γράφει το σχόλιο του.

  

Πραγματικά, από αυτή την εβδομάδα μπορούμε να μιλάμε για μπάσκετ κανονικά! Και πώς να μη μιλάμε αφού πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε ομάδα που έχει  πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά και στόχο την άνοδο.

Η ομάδα μας επιβεβαίωσε αυτό που θέλαμε όλοι αλλά και αυτό που έπρεπε να γίνει, έπαιξε μεγάλο μπάσκετ, έβγαλε πάθος και τρομερή θέληση για τη νίκη απέναντι στον πολύ καλό Φάρο Κερατσινίου και πανηγύρισε την πολύ σημαντική δεύτερη νίκη της  στο πρωτάθλημα. Εκτός όμως  από βαθμολογική ανάσα αυτή η νίκη προσφέρει πολλά περισσότερα.

Προσφέρει πρώτα απ’ όλα  στη ψυχολογία, που σε αυτό το πολύ γρήγορο παιχνίδι, που τα συναισθήματα αλλάζουν υπερβολικά γρήγορα, η ομάδα μας έχει ανάγκη να είναι ψυχολογικά έτοιμη για να διαχειριστεί καταστάσεις σε οποιοδήποτε λεπτό του αγώνα, μιας και όπως ξέρουμε είναι μια εντελώς καινούργια ομάδα!

Προσφέρει ηρεμία και εμπιστοσύνη μεταξύ όλων μέσα στην ομάδα, πράγμα που το έχουν όλοι ανάγκη αφού η συνέχεια αναμένετε  καυτή με συνεχόμενα και πολύ δύσκολα παιχνίδια.Η εμπιστοσύνη για την προσφορά και τις δυνατότητες του καθενός είναι αναπόσπαστο κομμάτι για να έρθουν επιτυχίες!

Μα πιο πολύ προσφέρει  γνώση, και το λέω αυτό γιατί σε μια ομάδα όπως η δική μας που άλλαξε τα πάντα φέτος, κάθε παιχνίδι, κάθε ημίχρονο κάθε φάση του αγώνα είναι και ένα μάθημα για τη συνέχεια. Αρκεί να το διαβάζουμε σωστά,  να μην επαναλαμβάνουμε τα λάθη που κάνουμε , και να προσπαθούμε αυτά που κάνουμε, να τα διορθώνουμε έτσι ώστε να μην έχουμε καταστάσεις όπως στη Λάρισα και στον Αστακό, που χάσαμε από το ζέσταμα.

Η διαχείριση των συναισθημάτων είναι πολύ σημαντική ενόψει του πολύ δύσκολου παιχνιδιού αύριο στον Αμύντα, η ομάδα πρέπει να κάνει  νίκες εκτός, ειδικά με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς, και όσο πληγωμένη και αν είναι, αφού εκτός απροόπτου δεν θα παίξουν οι Ρεντικας και Προδρόμου, ελέω Φώτη Βασιλόπουλου. 

Ο εξαιρετικός μέχρι στιγμής κόουτς μας , Γιάννης Διαμαντάκος, καλείται να βγάλει , όπως λέει και ο σοφός λαός μας  ‘’από τη μύγα ξύγκι’’, να εκμεταλλευτεί όλα τα χαρακτηριστικά και των 12 των παιχτών του, να κερδίσει από όλους κάτι, με απλά λόγια, όπως και κάνει μέχρι στιγμής άλλωστε , έτσι ώστε να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για μια πολύ μεγάλη νίκη, που θα μας εκτοξεύσει από όλες τις πλευρές.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων