ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εχθρός προ των πυλών..

Διαβάστε την άποψη του Χρήστου Γεννιά για την αναγκαιότητα της νίκης του Αρκαδικού που πρέπει να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για την ομάδα της Τρίπολης.

 

Σίγουρα, από την αρχή ξέραμε όλοι ότι η ομάδα του Αρκαδικού θα έχει μια δύσκολη χρονιά  στο πρωτάθλημα της Α2 , αφού το ρόστερ φτιάχτηκε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα και λίγο πριν την έναρξη των αγόνων.

Θεωρώ ότι πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο σε αυτές τις 3 πρώτες αγωνιστικές να είχε κάνει νίκη αφού και η ομάδα δεν ήταν έτοιμη αλλά και οι αντίπαλες ομάδες είχαν πιο πολλά πλεονεκτήματα έναντι της ομάδας  μας.

Όμως όπως έχουμε ξαναπεί το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και όσο και να θέλω να υπερασπιστώ την ομάδα που αγαπώ, η τελευταία μας εμφάνιση και ειδικά ο τρόπος που χάσαμε στην ΑΕΛ, δεν  μπορεί παρά να μας ''ξενέρωσε'', να μας άφησε μια μεγάλη πίκρα , και τα συναισθήματα όλων στην ομάδα, και όχι μόνο, θα  πρέπει να διαχειριστούν  ΑΡΙΣΤΑ από το προπονητικό staff αν θέλουμε, αρχής γενομένης από αύριο, να πετύχουμε το στόχο της παραμονής!

Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κλαίμε που πέσαμε από την  Α1, ούτε που δεν πήραμε την wild cart. H ζωή συνεχίζεται, οι αγώνες έρχονται ένας-ένας, βδομάδα- βδομάδα, και η ομάδα πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι αξίζει να μείνει στην Α2.

Η προσθήκη και του  Σωκράτη Ναουμη στις θέσεις των γκαρντ, είμαι σίγουρος θα βοηθήσει, άλλα πρέπει όλη η ομάδα γενικά να βγάλει ακόμα πιο πολύ πάθος και δέσιμο μεταξύ της, ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων που θα υποδεχτούμε αύριο, έχουν 2 στα 3, θεωρώ ότι είναι καλό  αυτό για μας, αφού κατά την γνώμη μου ως ένα σημείο ''δεν καίγονται'' για τη νίκη όπως  εμείς, άρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Αρκαδικό, να κάνει το νέο ξεκίνημα, να πετύχει  την πρώτη του νίκη, που αν έρθει θα αποτελέσει βάλσαμο στις πληγές που άφησε η ήττα στη Λάρισα και που θα αποτελέσει την αρχή για το restart που απαιτείται για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής!

Εχθρός προ των πυλών λοιπόν για την ομάδα του Αρκαδικού, οι Μαχητές είναι ο επόμενος αντίπαλος μας, και όπως και στην ομώνυμη ταινία του 2001, θα πρέπει σε αυτή την μάχη να ''σκοπεύσουμε'' σωστά και να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη, μια νίκη που θα δώσει πολλά περισσότερα από το ροζ φύλο αγώνα σε αυτή τη νέα ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων