ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μέχρι τελευταίας ρανίδας…

Το Σάββατο 22/10 ο Αρκαδικός ρίχνεται στην μάχη της Α2 με την 3η αγωνιστική να τον βρίσκει να ταξιδεύει στην Λάρισα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Ο Χρήστος Γεννιάς γράφει για την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης νίκης και τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Να’μαστε λοιπόν αμέσως αμέσως προ των πυλών της 3ης αγωνιστικής της Α2. Μια αγωνιστική που βρίσκει την ομάδα του Αρκαδικού να ταξιδεύει στη Λάρισα, να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, μια ομάδα που έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής αφού έχει πετυχει το 2 στα 2!

Ο Αρκαδικός αντίθετα, έχει 0 στα 2 άρα καταλαβαίνουμε όλοι ότι κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα, ( με πιο πολύ το επόμενο στη Τρίπολη απέναντι στους ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ)  είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ!Η ομάδα μας είναι ήδη ένα μήνα μαζί, ξεκίνησε ναι μεν με 2 ήττες απέναντι στις δυο ΗΡΑ ( Ηράκλειο-Ηρακλής) , έδειξε πολύ καλά στοιχεία κατά τη γνώμη  μου, ήταν  ανταγωνιστική, με πλάνο, πάθος, σοβαρή, αλλά δε, από εδώ και πέρα ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσει και να κερδίζει.

Η νίκη είναι το ζητούμενο στο μπάσκετ, αφού αυτή θα μας κάνει να απελευθερωθούμε , να μας φύγει το ψυχολογικό βάρος των τελευταίων μηνών, και για να αφοσιωθούμε στη συνεχεία σε κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά με ακόμα πιο καθαρό μυαλό.

Η καθημερινή δουλειά όλων στο γήπεδο είναι πραγματικά πολύ σκληρή, ο κόουτς Διαμαντάκος είναι εργασιομανής, δείχνει πολύ καλά στοιχεία, δεν είναι μικρό αυτό που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής μαζί με τη διοίκηση να έχει φτιάξει μια ομάδα σε 15 μέρες και να παίζει τέτοιο μπάσκετ, αλλά από τον αυριανό αγώνα και μετά ο χρόνος προσαρμογής όλων στις νέες συνθήκες  τελειώνει!

Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, η παραμονή που είναι ο στόχος της ομάδας για  να έρθει πρέπει να έρθει με νίκες απέναντι σε ομάδες που αντιμετωπίζουμε τώρα, και γι’αυτο είναι σημαντικό όλοι οι παίχτες ( και όχι μόνο) ,να καταλάβουν ότι πρέπει να τα δώσουν όλα μέσα στο παρκέ, να κυνηγήσουν κάθε παίχτη παντού, να βουτήξουν στο παρκέ, να κάνουν κάθε φάουλ που πρέπει να δώσουν , να ‘’φάνε ‘’τη μπάλα λαϊκά!!

Μάχη μέχρι τελευταίας ρανίδας λοιπόν,  βουνό εναντίον κάμπου το παιχνίδι αύριο στη Λάρισα ( και κυριολεκτικά και μεταφορικά), μακάρι να το κατέβουμε ομαλά, να έρθει η πολυπόθητη νίκη έτσι ώστε ο κόσμος της Τρίπολης να ξαναγεμίσει το κλειστό μας σιγά σιγά, και να απολαύσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές από τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ μας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων