ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ; ΠΑΡΩΝ!

Μάθαμε που θα παίξει επιτέλους τη νέα χρονιά ο Αρκαδικός. Και μαντέψτε; Δεν είναι η Β' Eθνική, ούτε η Γ' Εθνική. Αλλά ούτε διαλύθηκε τελικά η ομάδα όπως πολλοί πίστευαν!

Θα παίξει στη κατηγορία που τον ΕΦΕΡΑΝ τα αποτελέσματα του στην Α1. Θα παίξει στην δεύτερη καλύτερη κατηγορία της χώρας μας, σε μια κατηγορία που φέτος πιστεύω ότι είναι καλύτερη και πιο ποιοτική από ποτέ, με τεράστιες ομάδες. Σε ένα πρωτάθλημα που ήταν η ομάδα μας  εκεί μέχρι πριν ανέβει στην Α1, 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ και έδωσε 168 αγώνες παρακαλώ με απολογισμό 90 νίκες-78 ήττες, και  είδαμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μπάσκετ. Στην κατηγορία που ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, κακά τα ψέματα, έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα.

Δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω η να κρίνω ανθρώπους και επιλογές, Όποιος διαβάζει συχνά arcadiasports.gr και ακούει Αρκαδία 93,8 ξέρει και έχει ακούσει τη γνώμη μου και τη στήριξη μου για τον Αρκαδικό και την προσπάθεια του τόσα χρόνια, όπως και είχα προβλέψει τι θα κάνει φέτος, πάντα φυσικά και μέσα από το ρεπορτάζ που έκανα καθημερινά αλλά και με βάση τις πηγές που είχα. Δε θεωρώ ότι πρέπει να μιλάμε για ηρωισμούς ή για μεγάλες προκλήσεις αφού αυτό ίσχυε από πολύ παλιά , και όχι μόνο τώρα. Άλλωστε, οι πιο πολλές ομάδες πανελλαδικά έχουν τις δυσκολίες που έχει και η ομάδα μας και η μοιρολατρία με το κλαψούρισμα μόνο κακό κάνουν σε όλους.

Η ομάδα θέλει ηρεμία, στήριξη, ξέρουμε η διοίκηση τι έχει κάνει τόσα χρόνια αλλά και τι ανθρώπους έχει κοντά της που με μεγάλη αγάπη και μεράκι την ‘’τρέχουν’’ καθημερινά, άρα θα πω μια κουβέντα  και θα μείνω σε αυτό προς το παρόν. Ο Αρκαδικός ΕΚΑΝΕ το καθήκον του και συμμετέχει στην κατηγορία που τον έφερε ο ίδιος του ο εαυτός. Και είμαι σίγουρος θα αντεπεξέλθει.

Ήδη σε 2 ημέρες μέσα ανακοινώθηκε νέος προπονητής , βγήκαν τα διαρκείας του, και έρχονται και ανακοινώσεις παιχτών , και πολύ γνωστών παρακαλώ !!

 

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ is Back και πάμε όλοι μαζί δίπλα του, όπως όλα αυτά τα χρόνια!!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων