ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αύγουστος με μπάσκετ υψηλού επιπέδου!

Είναι μεγάλη η χαρά για  τους μπασκετικους που μέσα στο καλοκαίρι θα δουν μπάσκετ πολύ υψηλού επιπέδου ελέω Ολυμπιακών αγώνων.. Μια διοργάνωση, η κορυφαία που υπάρχει, και που το 1992 με την παρουσία της μιας και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ DreamTeam, εκτοξεύτηκε!!

Όπως ξέρουμε ολοκληρώθηκε και το παζλ των 12 ομάδων μπάσκετ που θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, μεταξύ 6 και 21 Αυγούστου. 

 

Αυτές είναι οι εξής: Νιγηρία (πρωταθλήτρια Αφρικής), Βενεζουέλα (πρωταθλήτρια Παναμερικών Αγώνων), Αργεντινή (δευτεραθλήτρια Παναμερικανικών Αγώνων), Βραζιλία (διοργανωτές), ΗΠΑ (Παγκόσμιοι Πρωταθλητές), Ισπανία (πρωταθλήτρια Ευρώπης), Λιθουανία (δευτεραθλήτρια Ευρώπης), Αυστραλία (πρωταθλήτρια στην ζώνη της Ωκεανίας), Κίνα (πρωταθλήτρια Ασίας) και οι Γαλλία, Σερβία και Κροατία, οι νικητές των τριών Προολυμπιακών τουρνουά.

Εύκολα μπορούμε να πούμε και να δούμε ότι υπάρχει ξεκάθαρο  φαβορί αφού οι Αμερικανοί δεν παίζονται!!Αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι εκτός από τους 12 της USA Team, άλλοι 36 παίκτες που την επόμενη σεζόν θα παίξουν στο NBA, αναμένονται να δώσουν το παρόν στη φετινή Ολυμπιάδα, οι περισσότεροι από ποτέ!!Μόνο η Κίνα δεν έχει στη σύνθεση της παίκτη από το κορυφαίο πρωτάθλημα, (εκτός αν οι Μέμφις προσφέρουν συμβόλαιο στον Νο 57 του ντραφτ, Ουάνγκ Ζέλιν.) Από εκεί και πέρα η Ισπανία έχει 7, η Γαλλία, η Βραζιλία, η Αυστραλία 5,και οι  Αργεντινή-Κροατία-Λιθουανία-Νιγηρία από 3.

Άρα, παρόλο που δε θα είναι η Ελλάδα μας σε αυτό το κορυφαίο ραντεβού, πιάστε θέση, προετοιμαστείτε ψυχολογικά και σωματικά, γιατί αναμένεται υπερθέαμα!!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων