ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπασκετική καθίζηση...

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε και για τον Παναθηναϊκό η φετινή Ευρωλίγκα. Μετά τον Ολυμπιακό που δεν κατάφερε να μπει στα play-off της κορυφαίας διοργάνωσης και ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα η Λαμποράλ να πετύχει μια μεγάλη και δίκαιη πρόκριση. 

Αναφέρομαι και στους "αιώνιους" αφού, για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, είχαν έρθει στην Τρίπολη ως αντίπαλοι της ομάδας μας πριν λίγο καιρό!

 

Όλοι εμείς οι μπασκετικοί εδώ στην Τρίπολη, μετά και την πτώση του Αρκαδικού μας στην Α2 , μαζί με τους αποκλεισμούς των λεγόμενων "μεγάλων" του μπάσκετ από το Final-4 , αφού μας είχαν καλομάθει τόσα χρόνια, αλλά και την μη-έξοδο του Αστέρα μας μετά από 4 χρόνια στην Ευρώπη, έχουμε μια πικρία, μια στενοχώρια...

 

Ξέρουμε πολύ καλά όμως ότι μέσα στον αθλητισμό υπάρχουν και οι αποτυχίες και η ήττα αν θέλετε και οι ομάδες γίνονται δυνατότερες κατά τη γνώμη μου μετά από τέτοιες καταστάσεις! 

 

Το μπάσκετ μας έχει δώσει μεγάλες χαρές και επειδή όλοι μας σχεδόν υποστηρίζουμε εδώ στην Τρίπολη ΑΣΤΕΡΑ και στο μπάσκετ είμαστε ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ή ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, πρέπει να έχουμε υπομονή! 

 

Οι άνθρωποι των ομάδων μας, ξέρουν καλύτερα από των καθένα τι πρέπει να κάνουν, έχουμε προέδρους που ζηλεύουν πολλές πολλές ομάδες, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τι έχουν ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ όλα αυτά τα χρόνια στη μικρή πόλη μας,  είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα οι χαρές θα είναι και πάλι μεγάλες!

 

Όπως λέει και το γνωστό ρητό, "επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων