ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σημείο "μηδέν" και "τελικός" παραμονής...

Εκ προοιμίου ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο... Η ομάδα μας, μετά και το χαμένο παιχνίδι στην Κρήτη από το Ρέθυμνο φτάνει στο σημείο 0.

 

Όλα όσα έγιναν, όλα όσα αλλάξαμε, οι οχτώ συνεχόμενες ήττες, τελειώνουν εδώ, σταματάμε να τα αναφέρουμε πια αφού δεν υπάρχει λόγος και μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εννέα αγώνων (πέντε στην έδρα μας) με το μαχαίρι στα δόντια.

 

Ο Κολοσσός είναι η πρώτη ομάδα που πρέπει να κερδίσουμε και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της προηγούμενης αλλά και αυτής της αγωνιστικής, θα φτάσουμε την Καβάλα και θα πλησιάσουμε και τις  άλλες ομάδες που κινδυνεύουν. 

Αλλά με μια βασική προϋπόθεση που ξέρει καλά ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίχτες του. Να αρχίσουμε να ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!

 

Οι αλλαγές στην ομάδα, το είδαμε και στην Κρήτη, ήταν καλές, οι νέοι παίχτες, Λίτζιον, Τζόουνς, αλλά και ο Τζόουνς Νο2 που ήρθε, δείχνουν ότι μπορούν να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους, αλλά είναι σημαντικό να προσφέρουν όλοι, όσα μπορούν, για να πετυχουμε  το στόχο! 

 

Το μπάσκετ είναι ομαδικό και δίκαιο άθλημα και πρέπει να αφομοιωθεί αυτό Τώρα και ανεξαρτήτου χρόνου στον αγώνα κάθε παίχτης να προσφέρει, είτε με ένα κλέψιμο, είτε με ένα σουτ είτε με ένα επιθετικό ριμπάουντ ή μια βουτιά στο παρκέ! Κάτι σαν το παιχνίδι του εξαιρετικού αθλητή και ανθρώπου, Άκη Καλλινικιδη!

 

Μαζί με τα μπλόκα, λοιπόν, των αγροτών ας κάνουμε και εμείς ένα μπλόκο στην προσπάθεια της ομάδας της Ρόδου για νίκη στη Τρίπολη, ας γεμίσουμε το κλειστό για άλλη μια φορά και ας είμαστε ο 6ος παίχτης της ομάδας στο παρκέ όπως σε όλα τα παιχνίδια, πάντα σε κόσμια πλαίσια συμπεριφοράς. 

 

Όλοι μας είναι εύκολο να κρίνουμε, με πρώτο εμένα, την ομάδα, να λέμε τι έπρεπε να είχε γίνει και τι να γίνει, αλλά εμείς όλοι είμαστε έξω από το χορό και τα λέμε εκ του ασφαλούς! Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν καλύτερα από όλους πώς είναι τα πράγματα και να είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να εξαντλήσουν και την τελευταία πιθανότητα παραμονής στη Α1.

 

Πάμε λοιπόν να τους στηρίξουμε και να πάρουμε τον 1ο τελικό όλοι μαζί!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων