ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντεπίθεση επιβίωσης!

Μετά από 7 συνεχόμενες ήττες ο Αρκαδικός, κακά τα ψέματα, δεν έχει άλλα περιθώρια... Δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε είναι σε πολύ δύσκολη θέση και για να πετύχει το θαύμα της παραμονής πρέπει να κάνει έξι νίκες!

Έτσι, μπαίνει σε αυτήν την τελική ευθεία από το Σάββατο, αρχής γενομένης αυτής της αντεπίθεσης με τη μάχη της Κρήτης απέναντι στο Ρέθυμνο και πρέπει να τα  ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ, έτσι ώστε να πετύχει μια μεγάλη νίκη που θα του δώσει βαθμούς και ψυχολογία για τη συνέχεια. Αλλωστε, μετά από αυτό το ματς φέρνει τον Κολοσσό στην Τρίπολη, ίσως στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς!

 

Το παιχνίδι γιορτή με τον Ολυμπιακό ήταν όμορφο, ο  κόσμος πέρασε καλά, είδε αστέρες, πήρε αυτόγραφα, έβγαλε φωτογραφίες, (εξαιρετική συμπεριφορά και ευγένεια από όλο το staff και παίχτες του Ολυμπιακού που έκατσαν μετά τον αγώνα για μισή ώρα και έκαναν όλα τα χατίρια του κόσμου), αλλά  για να συνεχίσουμε να ζούμε τέτοια ματς και του χρόνου πρέπει να έχουμε από το ματς με το Ρέθυμνο τεράστια αποφασιστικότητα, πάθος και συγκέντρωση! 

 

Ο Άλεξ Λίτζιον έδειξε πολλά καλά με τον Ολυμπιακό, ελπίζω να το δείξει και στη συνέχεια. Ο καινούργιος παίκτης μας, ο Κάμερον Τζόουνς, έχει πολλά χαρίσματα και προσωπικά πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να πάρουμε αυτήν την εποχή. Αλλά όλοι θα κριθούν πια από τα παιχνίδια και από τα αποτελέσματα! 

 

Επί της ουσίας πρέπει να πείσουν τον εαυτό τους ότι μπορούν. Το πλήρωμα του χρόνου για το μέλλον μας ήρθε, λοιπόν, και αυτές τις δύο επόμενες αγωνιστικές θα καταλάβουμε πολλά. Τα παιχνίδια με τις ομάδες των πανέμορφων νησιών μας,  Κρήτης και Ρόδου είναι "τελικοί". 

 

Ας ελπίσουμε να μην πηγαίνουμε μόνο για διακοπές εκεί αλλά και για μπάσκετ!!!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων