ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Ντου" από παντού!

Λαϊκότατος αλλά πολύ αντιπροσωπευτικός ο τίτλος στο σχόλιο μου, που αντικατοπτρίζει πλήρως το τι έγινε στην Πάτρα  το προηγούμενο Σάββατο με τα 14 στα 19 τρίποντα!! Η ομάδα μας έκανε ντου στο γήπεδο και από την έναρξη πυροβολούσε κατά ριπάς από παντού και κατατρόπωσε τον Απόλλωνα από την αρχή !!

Εντάξει ,αυτό δε σημαίνει ούτε ότι γίναμε υπερομάδα ούτε ότι θα τα βάζουμε πάντα, αλλά διάολε, μας άξιζε πια μια τέτοια νίκη με τέτοια ποσοστά!!Το έλεγα πολύ καιρό όπως έχετε ίσως διαβάσει προηγούμενα σχόλια μου! Δεν μας άξιζε να είμαστε οι χειρότεροι σε αυτόν τον τομέα στα στατιστικά ,γιατί και παίχτες σουτέρ έχουμε, και δύσκολο πρόγραμμα είχαμε ,και ΔΕΝ είχαμε τον Καββαδά που ανοίγει σαν βεντάλιες τις άμυνες πια και έχουμε χώρους για καλά σουτ!

Ντου λοιπόν από παντού και προχθές αλλά και από δω και περά που η ομάδα παίζει με τον ΠΑΟΚ!!Στη Θεσσαλονίκη η ομάδα μας θα διεκδίκηση ότι της αναλογεί σε αυτή την πολύ δύσκολη έδρα, ( θεωρώ ότι ΑΝ  κλειδώσει τον Βασιλειάδη έχει πολλές πιθανότητες νίκης απέναντι σε αυτόν τον πολύ κουρασμένο ΠΑΟΚ που του λείπει και ένας ψηλός) και το πιο σημαντικό, να φτιάξει με μια μεστή εμφάνιση  κι άλλο το προφίλ της έτσι ώστε στο βατό, σχετικά, πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια ,με ομάδες του ιδίου μπάτζετ και βεληνεκούς  να κάνει αυτό που πρέπει, τις νίκες που θα τις δύσουν ασφάλεια και ηρεμία έτσι ώστε να πλησιάσει και άλλο τον μεγάλο στόχο που είναι η παραμονή!

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων