ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δικαίωση, και διπλό Παραμονής

Μεταφέρω έτσι ακριβώς όπως το είχα γράψει,κομμάτι από το σχόλιο μου στις 12 Νοεμβρίου, μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο:

 

" Ο Κολοσσός έδειξε το δρόμο στην ομάδα μας. Έδειξε πως πρέπει να μπαίνει από το πρώτο λεπτό, με απόλυτη συγκέντρωση, με αμυντική συνοχή, καλές αποστάσεις μεταξύ των παιχτών και φυσικά, ευστοχία… Είμαστε η χειρότερη ομάδα  στην Α1 σε αυτόν τον τομέα, αλλά εγώ προσωπικά επειδή με τον Καββαδά τώρα πια που θα απασχολεί και 2 παίχτες μέσα στη ρακέτα, θα έχουμε πιο ελεύθερα και καλύτερα σουτ, θεωρώ ότι αυτό που τώρα μοιάζει "αχίλλειος" πτέρνα θα μεταμορφωθεί σε όπλο για την ομάδα μας, ειδικά από το μεθεπόμενο παιχνίδι στη Πάτρα και μετά που επιτέλους μπαίνουμε σε πρόγραμμα και αγώνες με ομάδες που μπορούμε να κερδίσουμε!"

Δε θέλω  να κάνω διαφήμιση ούτε στον εαυτό μου, ούτε στο arcadiasports και στον Αρκαδία 93.8,που με έχουν εμπιστευτεί ως ρεπόρτερ του Αρκαδικού, ούτε σε κανέναν! Απλά θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου όταν δικαιώνομαι με τις απόψεις μου γιατί η ουσία είναι ότι ο Αρκαδικός κέρδισε μέσα στη Πάτρα, κέρδισε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας, επιβεβαίωσε όλα αυτά που λέω με την ειλικρινή και αντικειμενική μου άποψη αφού ασχολούμαι με την ομάδα 25 χρόνια, και το πιο σημαντικό, κερδίζει και το στοίχημα με τον εαυτό του, μετά το κακό ξεκίνημα ,αποδεικνύοντας ότι ήρθε για να μείνει, ήρθε να καθιερωθεί στη Α1 και να δώσει ακόμα μεγαλύτερες χαρές στον κόσμο της περιοχής μας.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας, και στις νίκες και στις ήττες, είναι σημαντικό αυτό , και να είστε σίγουροι, γιατί εγώ είμαι, ότι τα καλύτερα έρχονται, είναι κρίμα να τα χάσετε..!!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων