ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τρεις έτοιμοι... για τρεις θέσεις!

Η πώληση του Αντόνιο Ντοναρούμα φέρνει νέα δεδομένα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Αστέρα. Η αποχώρηση του Ιταλού τερματοφύλακα και η επιστροφή του στη Μίλαν αναγκάζουν την ομάδα της Τρίπολης να κινηθεί για ενίσχυση και στη συγκεκριμένη θέση.

 

 

Είναι αντιληπτό ότι αποχώρησε ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας και δεδομένο ότι οι "κιτρινομπλέ" θα ενισχυθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Αντικατάστασής του, δηλαδή, θα βρεθεί.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Από την άλλη, ήδη έχουν τεθεί δυο μεταγραφικές προτεραιότητες.

 

Η μία αφορά την απόκτηση ενός εξτρέμ. Είναι μια θέση στην οποία "πόνεσε" ο Αστέρας κατά την περυσινή σεζόν και η επιλογή χρειάζεται χρόνο και σπουδή και μελέτη.

 

Η άλλη είναι αυτή του μαέστρου της ομάδας, αυτή του δεκαριού. Ο Μανιάς είναι ο... Μανιάς, αλλά χρειάζεται και στήριξη και τροφοδότηση.

 

 

Όπως και να 'χει, ο Αστέρας κινείται δυναμικά, συνετά κι αποφασιστικά προς ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις και θα περιμένουμε εξελίξεις σύντομα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων