ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ομολογία και υπενθύμιση

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, παραχώρησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Sport24.gr την περασμένη εβδομάδα.

 

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Από αυτές τις συνεντεύξεις που αξίζεις να διαβάσεις όχι μόνο γιατί ξεφεύγει από τον τυπικό χαρακτήρα, αλλά γιατί και ο ομιλητής δεν είναι τυπικός. Έχει κάτι να πει. 

"Και στον Αστέρα, βεβαίως. Δεν γίνεται να πηγαίνουν 1500 ατομα. Θα έπρεπε να βοηθούν και οι Δημοι… δεν ξέρω, να αγοράζουν 2.000 εισιτήρια και να τα δίνουν στα σχολεία, στα παιδιά, τζάμπα ή με 3 ευρώ. Από τον προϋπολογισμό του Δήμου. Για 15 αγώνες είναι! Δώσε 90.000, εδώ δίνεις 3 εκατ. Ευρώ για έναν δρόμο!

 

Οι άνθρωποι στον Αστέρα για παράδειγμα δεν έχουν ανάγκη τα χρήματα από τα εισιτήρια", λέει χαρακτηριστικά.

 

Ο Πηλαδάκης έχει πολλά κοινά με τους ανθρώπους του Αστέρα, αλλά σχέση οποιασδήποτε μορφής δεν έχει. Τα κοινά

είναι ότι κι αυτός προσπάθησε να διοικήσει με διαφορετική φιλοσοφία μια επαρχιακή ομάδα και να την ανεβάσει επίπεδο.

Δεν είπε και τίποτα διαφορετικό, από αυτό που λέμε εδώ και καιρό. 

 

Έτσι κι αλλιώς η τοπική κοινωνία θα ωφεληθεί από αυτό. Η ομάδα και οι διοικούντες αυτήν χρειάζονται στήριξη από όλη την Αρκαδία.

 

Εξάλλου οι παροικούντες την... Τρίπολη, ας ρίξουν μια ματιά στο Βόλο, στη Ρόδο, στην Πάτρα και σε άλλες μεγαλύτερες ή μικρότερες πόλεις της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων