ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδική τρέλα από το "Γουέμπλεϊ" ως το Γουέμπλεϊ!‏

Λίγες στιγμές από το τρομερό σουτ του Ουσέρο μέχρι η μπάλα να καρφωθεί στα δίχτυα του ΠΑΟΚ. Λίγες στιγμές που οι καρδιές όλων όσοι ήταν εκεί σταμάτησαν και οι ψυχές τους συνόδευσαν με ασφάλεια τη μπάλα μέχρι τον τελικό προορισμό της...

Ο Ουσέρο, απόλαυσε το γκολ που εν πολλοίς έστελνε τον Αστέρα στον τελικό του κυπέλλου, χωρίς πάντως να γνωρίζει 100% το τι σήμαινε αυτό για μια πόλη όπως η δική μας. Όσοι ήταν στις εξέδρες, όμως, γνώριζαν καλά πως η Τρίπολη άλλαζε σελίδα. Η δικαίωση για ένα αθλητικό φαινόμενο, που ξεκίνησε από το ξερό γήπεδο του "Γουέμπλεϊ" στην Τερτσέτη για να ταξιδέψει -ίσως κάποτε- μέχρι το πραγματικό Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο, ήταν γεγονός!

Πέρασε 1 χρόνος από εκείνον τον αλησμόνητο ημιτελικό, όταν η επανάσταση τον... πληβείων του ποδοσφαίρου δεν πνίγηκε στο αίμα! Ένας χρόνος από το όνειρο που ζήσαμε εμείς, εσείς, οι "τρελοί" ιδιοκτήτες που οραματίστηκαν Ευρωπαϊκές εξόδους και τελικούς με τους (ασήμαντους κάποτε) "κιτρινομπλέ", το υποσχέθηκαν στο κόσμο του Μοριά και υλοποίησαν την υπόσχεσή τους στο έπακρο.

Και μπορεί ο Γιάχος, η παρέα του, οι... επισκέψεις που δέχθηκαν και η άρνηση του "μεγάλου" να δεχθεί έστω για ένα βράδυ την ανωτερότητα του "μικρού", να στέρησαν τον πρώτο τίτλο από τους Αρκάδες. Το όραμα όμως, ένα χρόνο μετά την ιστορική πρόκριση, είναι εξίσου λαμπρό.

"ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ", είπε ο Μπάκος στον Αρκαδία 93,8, καλώντας δίπλα του τους Αρκάδες στη μεγάλη μάχη των play off. Κάποτε, αυτός και ο Καϋμενάκης το ξεστόμιζαν αναφερόμενοι σε ευρωπαϊκή έξοδο και αρκετοί αμφέβαλλαν ή τους θεωρούσαν γραφικούς. Προσωπικά σήμερα τους πιστεύω... Εσείς;

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων