ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο "Υπουργός" Γκόιαν και όσοι εκτίθενται!

Είναι εκπληκτική η αντικειμενικότητα με την οποία βλέπει τα πράγματα η πλειοψηφία του ελληνικού Τύπου στα θέματα μεταγραφών! Σπυρόπουλο και Τζιόλη αγόρασε ο ΠΑΟΚ και έγιναν πρωτοσέλιδα! Τον αρχηγό της εθνικής Ρουμανίας πήρε ο Αστέρας και περνάει στα "ψιλά"!

Παροπλισμένοι, πρώην μεγάλα ονόματα, ταλεντάκια της σειράς και ελάχιστοι πραγματικά καλοί παίκτες καταφθάνουν στην Ελλάδα της ποδοσφαιρικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Κι όμως, η προβολή τους γίνεται όχι με βάση την αξία τους, αλλά με βάση την ομάδα στην οποία πηγαίνουν! Πολλοί οπαδοί; Ωραίο σερβίρισμα και γαρνιτούρα! Λίγοι φίλαθλοι-πελάτες-αγοραστές των εφημερίδων; Μονόστηλα και μικρά "χτυπήματα" στην πρώτη σελίδα!

 

Αλήθεια, πόσοι εν ενεργεία αρχηγοί μιας ευρωπαϊκής εθνικής ομάδας έχουν έρθει στη χώρα μας; Θυμάμαι το Σουηδό Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό και το Δανό Χένρικσεν στον Παναθηναϊκό. Για μέρες έγραφαν οι εφημερίδες για τις σπουδαίες μεταγραφές που επιτρέπουν σε "ερυθρόλευκους" και "πράσινους" να "αλλάξουν επίπεδο", όπως ανέφεραν τότε. "Βράχο και κομπιούτερ" αποκαλούσαν το Ρενέ Χένρικσεν, "ογκόλιθο και ηγέτη" το Μέλμπεργκ.

 

Αν ο Γκόιαν είχε πάει σε έναν από τους 2 "αιώνιους" ή έστω τον ΠΑΟΚ, θα έγραφαν τα ίδια ή όχι; Θα είχαμε βαρεθεί να διαβάζουμε για τον πανύψηλο αρχηγό των Ρουμάνων, τον "Υπουργό Άμυνας" όπως τον λένε στην πατρίδα του!!! Α ρε Ντορίν... Τι κι αν έχεις παίξει σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και σε EURO; Ο μόνος τρόπος για να δεις τη φωτογραφία σου στην πρώτη σελίδα, είναι να πάρεις τίτλο στην Ελλάδα! Καν' το να τους εκθέσεις!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων