ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι καψούρες του Καϋμενάκη, σύντομα και δικές μας!

Ο Γιάννης Καϋμενάκης βρισκόταν στις εξέδρες του γηπέδου στο Καρπενήσι, συνοδευόμενος από Αργεντινό μάνατζερ. Ο Δημήτρης Μπάκος παρακολούθησε το ματς μέσα από το arcadia-sports. Συνεπώς και οι 2 διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι αυτό που γνώριζαν ήδη: Ο Αστέρας χρειάζεται άμεσα ενίσχυση!

Ο Καϋμενάκης αφού συζήτησε για λίγα λεπτά με τον Τσιώλη, έφυγε με τον ατζέντη που τον συνόδευε. Το βράδυ, ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα βρισκόταν διαρκώς με το τηλέφωνο στο χέρι, δίνοντας κατευθύνσεις σε συνεργάτες του που χειρίζονται συγκεκριμένες μεταγραφές  σε διάφορες χώρες. Αμφιβάλλω αν μιλάει με την οικογένειά του τόσο όσο με μάνατζερ σε όλο τον κόσμο!

 

Μεταγραφική ενίσχυση θα υπάρξει για τους «κιτρινομπλέ» και η 11άδα της 1ης Αυγούστου θα έχει 2-3 διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε το φιλικό με τα Γιάννινα. Γεγονός όμως αποτελεί και το ότι ο Αστέρας δύσκολα θα αγωνιστεί στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την 11άδα που ονειρεύονται οι οπαδοί του, ο Τσιώλης και κυρίως οι Μπάκος-Καϋμενάκης.

 

Ο Μπαράλες και ο Χουάνμα ξεκίνησαν προπονήσεις. Ο ένας από τους 2 παίρνει θέση βασικού για αρχή και βλέπουμε. Όμως και στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν αδυναμίες. Και δυστυχώς ο Μπαρτολίνι δε θα βοηθήσει για τις επόμενες 2 εβδομάδες. Άρα ο Κουρμπέλης είναι η μόνη άμεση προσθήκη που θα βελτιώσει την κατάσταση.

 

Στα χαφ οι Αρκάδες «ψάχνονται» για απόκτηση παικτών σε 4 θέσεις! Αμυντικός μέσος, δεξί και αριστερό χαφ και ένα 10άρι, με 2 εξ αυτών να αποκτώνται άμεσα και να προλαβαίνουν κατά πάσα πιθανότητα και μέρος των προπονήσεων στο Καρπενήσι! Παρ όλα αυτά οι Ζησόπουλος, Ουσέρο, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Κάφα, Κοντοές, Ουρτάδο, Σέτι και Ναβάρο, δίνουν μάχη για 5 θέσεις στην 11άδα.

 

Μαζί με τον τερματοφύλακα πάμε για 5 με 7 προσθήκες! Υπάρχουν 3 υποψήφιοι για κάθε θέση, στους οποίους έχει κατατεθεί είτε επίσημη πρόταση, είτε... πρόσκληση ενδιαφέροντος! Πρόκειται για αξιόλογες περιπτώσεις, με κάποιους να χαρακτηρίζονται "καψούρες" του Καϋμενάκη. Σύντομα μπορεί να γίνουν και δικές μας!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων