ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να χάνεις ευκαιρίες, επιτρέπειται. Τέτοιες ευκαιρίες, όχι!

Αυτό που έκανε ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη, δεν το έχει κάνει άλλη ομάδα φέτος. Τόσες ευκαιρίες, τόσες τελικές, τέτοια κυριαρχία, χωρίς να έρθει η νίκη, δεν έχει ξανασυμβεί...

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΟΚ

Το ματς έχει μία ανάγνωση. Ο Αστέρας ήταν πολύ καλύτερος. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν πια είχε "διαβάσει" τον αντίπαλο, τον άφησε χωρίς ανάσα. Τον έπνιξε. Αλλά δεν τον τελείωσε...

Για αυτό και το αποτέλεσμα δεν έχει μία ανάγνωση, αλλά δύο. Η μία "γράφει" για τη φοβερή απόδοση της ομάδας, την δεύτερη τόσο κυριαρχική φέτος απέναντι στον Πανιώνιο, διότι και στο ματς του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" αυτό είχε γίνει.

Η άλλη ανάγνωση "γράφει", όμως, ότι μια τέτοια εμφάνιση δεν γίνεται να μην έχει καρπούς. Αυτό πια είναι στοιχείο προβληματισμού. Το θετικό είναι ότι ο Σάββας Παντελίδης αυτό "διάβασε" αμέσως.

Διότι, όπως πολύ σωστά είπε, δεν ήταν ευκαιρίες που απλά χάθηκαν. Ήταν ευκαιρίες που χάθηκαν, κάποιες από αυτές για να είμαστε ακριβείς, επειδή δεν υπήρχε ομαδικότητα. Αυτό δεν επιτρέπεται. Να χάνεις ευκαιρίες επιτρέπεται. Να χάνεις επειδή κάποιος δεν δίνει την μπάλα, δεν επιτρέπεται.

Ο Αστέρας πρέπει για δύο λόγους να "πατήσει" στην εμφάνιση της Νέας Σμύρνης. Αφενός για να την ξανακάνει. Να συνεχίσει, δηλαδή, να έχει τέτοια αγωνιστική εικόνα. Διότι αν την έχει, μπορεί ακόμη να πάρει την 5η θέση. Και θα μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα του χρόνου.

Αφετέρου, όμως, για να μην ξανακάνει τα ίδια λάθη που τελικά κόστισαν δύο πολύτιμους βαθμούς. Ο Σάββας Παντελίδης έχει πολλή δουλειά να κάνει σε αυτόν τον τομέα...

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων