ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αστέρας και η κανονικότητά του

Η ήττα του Αστέρα ασφαλώς και δεν ήταν καταδικαστική. Ήταν, όμως, ήττα και μάλιστα στο τέλος, που πάντα δημιουργεί μεγαλύτερο βάρος στην ψυχολογία. Αλλά η σεζόν έχει ακόμη συνέχεια... 

 

 Πανιώνιος ΑΣΤΕΡΑΣ

Ας "τρέξουμε" λίγο το μυαλό μας στο τέλος αυτής της αγωνιστικής περιόδου. Με τη γνώση ότι η 5άδα δεν είναι πια κυρίως στο χέρι της ομάδας του Σάββα Παντελίδη, με την ελπίδα ότι οι οχτώ αγωνιστικές που έχουν 24 διαθέσιμους βαθμούς μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση και με τη σιγουριά ότι όλοι θα παλέψουν μέχρι το τέλος για το καλύτερο δυνατό. 

 

Ανεξάρτητα, λοιπόν, με το τι θα έχει καταφέρει να πετύχει ο Αστέρας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, έχει ήδη κερδίσει κάτι πολύ σημαντικό. Την κανονικότητά του!

 

Οι δύο προηγούμενες χρονιές ήταν περίεργες για εκείνον. Πολύ περισσότερο η περσινή, όταν ξαφνικά βρέθηκε να παλεύει για κάτι που είχε πιστέψει ότι έχει αφήσει πολύ πίσω του. Την παραμονή του. 

 

Η ομάδα το "κουβάλησε" αυτό. Το πήρε μαζί της φέτος και το ξεκίνημα ήταν κακό δείγμα για τη διαδρομή της χρονιάς. Όλο αυτό, λοιπόν, ήταν πολύ δύσκολο να το αλλάξει. Αλλά το έκανε. Με μεγάλη προσπάθεια, με μεγάλη ένταση και με μεγάλη πίστη, τη στιγμή που δεν τον πίστευε κανείς. 

 

Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο Αστέρας ξαναέγινε ο Αστέρας της διεκδίκησης υψηλών στόχων, ακόμη και σε μια υποθετική περίπτωση που δεν τους καταφέρει φέτος, έχει ήδη κερδίσει. Τον εαυτό του! Την κανονική ζωή του! 

 

Κανείς δεν "χρυσώνει το χάπι" της ήττας από τον Ατρόμητο, η οποία μάλιστα είναι η τέταρτη σε μία σεζόν. Και μάλιστα, ίδια με όλες τις άλλες. Στη λεπτομέρεια, που σίγουρα κάτι σημαίνει. 

 

Αλλά το πρώτο, το κέρδος του φετινού Αστέρα που μπορεί και πάλι να παλεύει για κάτι τόσο διαφορετικό και τόσο καλύτερο σε σχέση με εκείνο για το οποίο βρέθηκε να παλεύει πέρυσι, όπως και να το κάνουμε είναι πιο σημαντικό από ένα γκολ στο 91'.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων