ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μίστερ Μανόλο, για τον Αστέρα αποφασίζει ο Αστέρας!

Η αλήθεια είναι ότι ο Αστέρας δεν ήταν καλός. Και δεν του ταιριάζει να μην είναι καλός, να έχει, δηλαδή, δεύτερο ρόλο σχεδόν σε όλο το ματς. Αλλά αυτό θα το αποφασίζει ο ίδιος και κανένας άλλος για εκείνον. 

 ΑΣΤΕΡΑΣ Ατρόμητος

Ο Μανόλο Χιμένεθ είπε ότι ο Αστέρας πήγε για να... κόψει βαθμούς από την ΑΕΚ. Τι θα έπρεπε να έχει κάνει, δηλαδή; Να πάει στο ΟΑΚΑ μια βολτούλα για να περάσει όμορφα ο προπονητής της ΑΕΚ; 

 

Ούτε το έχει κάνει, ούτε θα το κάνει στη συνέχεια. Με κανέναν και αυτό θα έπρεπε να το ξέρει ο προπονητής της ΑΕΚ από τον πρώτο γύρο, όταν η ομάδα του πήγε για μια... εύκολη νίκη στην Τρίπολη και έφυγε με το 2-0 στην πλάτη. Θα έπρεπε να το έχει διακρίνει και από τους υπόλοιπους φετινούς αγώνες του Αστέρα. 

 

Πάμε παρακάτω... 

 

Ο Αστέρας δεν ήταν καλός στο ΟΑΚΑ. Διότι στα παιχνίδια, παίζουν και οι αντίπαλοι. Και η ΑΕΚ ήταν καλή και παραγωγική στον αγωνιστικό χώρο. Σημαίνει κάτι αυτό; Ότι το ποδόσφαιρο έχει και τέτοια απογεύματα. 

 

Στα οποία δεν κερδίζεις κάτι, αλλά παίρνεις ιδέες για το μέλλον. Ο Αστέρας δεν ταιριάζει να είναι τόσο παθητικός, τουλάχιστον για τόσο μεγάλο διάστημα αγώνα. Είχε συμβεί και στην Τούμπα για ένα ημίχρονο και το είχε πληρώσει με ένα 2-0, που πια δεν γύρναγε, παρά την παρουσία του στο δεύτερο 45λεπτο. 

 

Υπάρχει και κάτι ακόμη που πρέπει να σημειώσουμε, διότι πολλά έχουν ειπωθεί σε διάρκεια σεζόν. Ο Αθανασιάδης σε ακόμη ένα ματς αφόρητης πίεσης για την αμυντική γραμμή της ομάδας του, ήταν εξαιρετικός. 

 

Δεν χρειάζεται να μετρήσουμε φάσεις. Χρειάζεται απλώς να τις δούμε για να καταλάβουμε τη συμμετοχή του στο παιχνίδι... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων