ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ποδόσφαιρο ή "πόλεμος νεύρων";

Γράφω το κείμενο και συγνώμη για τον πρώτο ενικό, χωρίς να έχω ακούσει τις δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη και χωρίς να έχω δει αν υπάρχει αντίδραση από τον Αστέρα για το ματς στο Περιστέρι. Το θεωρώ πιο τίμιο για τον αναγνώστη... 

 

Ποδόσφαιρο παίζεις με τα πόδια. Παίζεις με το κεφάλι. Παίζεις με το σώμα. Παίζεις με τα χέρια, αν πρόκειται για τον τερματοφύλακα. Ποδόσφαιρο, όμως, παίζεις και με το μυαλό. Όταν κάποιος προσπαθεί συνεχώς να σού "πειράξει" το μυαλό, κάποια στιγμή θα το καταφέρει. 

 

Μην ζητάτε να σας γράψω για συγκεκριμένες φάσεις που ο Παπαπέτρου αδίκησε τον Αστέρα. Δεν θα τις βρείτε στα highlights, δεν θα τις ακούσετε από "καθηγητές διαιτησίας", δεν θα τις βρείτε σε δηλώσεις παικτών. Δεν υπάρχουν!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λάρισα

 

Μιλάμε, όμως, για έναν τύπο ο οποίος στο 0-0 δεν δίνει ένα καθαρό φάουλ δύο μέτρα έξω από την περιοχή, γιατί άφησε το πλεονέκτημα και χωρίς να γυρίσει τη φάση πίσω, όπως λίγα λεπτά πριν είχε κάνει στην περιοχή του Αστέρα. 

 

Για έναν τύπο που έδωσε κίτρινη κάρτα στο χέρι του Σελίν και η οποία τελικά οδήγησε και στην δεύτερη και την αποβολή. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν θεώρησε ότι αντίστοιχες φάσεις, από δύο παίκτες του Ατρόμητου που έπαιξαν με τα χέρια έπρεπε να τιμωρηθούν με κίτρινη. 

 

Για έναν τύπο, που στο πρώτο ημίχρονο έκανε ένα "φεστιβάλ φάουλ" (δανεική η έκφραση από τον Οτο Ρεχάγκελ) για τον Ατρόμητο έξω από την περιοχή του Αστέρα. Σε ένα από αυτά, σε μία από τις επαφές λες και έπαιζαν μπάσκετ, μπήκε και το γκολ.

 

Για έναν τύπο που αλλιώς σφύριζε στο πρώτο ημίχρονο, αλλιώς στο δεύτερο. Αλλιώς σφύριζε στη μία περιοχή αλλιώς στην άλλη. Αλλιώς στο 0-0 αλλιώς στο 1-0. Αλλιώς γενικά. Κάτι καταλαβαίνουμε κι εμείς από συμπεριφορές διαιτητών... 

 

Με τεντωμένα νεύρα από τα πρώτα λεπτά, σε παίκτες, προπονητή, ολόκληρο πάγκο, δεν μπορείς να παίξεις κανονικό ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος ήταν πιο ικανός. Σύμφωνοι, γιατί σκόραρε. Ο Ατρόμητος ήταν και πιο τυχερός. Σύμφωνοι επίσης. Ας συμφωνήσουμε ότι είναι και καλύτερη ομάδα, αφού το λένε όλοι. 

 

Τα υπόλοιπα, όμως, γιατί τα χρειαζόταν; Για το ποδόσφαιρο του Αστέρα, ο οποίος προβληματίζει όσο δεν σκοράρει, θα τα πούμε και τους επόμενους μήνες. Αρκεί, όμως, να μπορεί να παραμένει ποδόσφαιρο αυτό που θα κρίνουμε και όχι "πόλεμος νεύρων", όπως αυτό που παρακολουθήσαμε στο Περιστέρι. 

 

Για κατάληξη αυτό: Υπάρχει κάποιος από αντίπαλη ομάδα που μπορεί να επικαλεστεί κακή συμπεριφορά από ανθρώπους ή φιλάθλους του Αστέρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"; Εχουμε κι εμείς εδώ τις δικές μας "προκρίσεις", που μπορεί και να μετράνε περισσότερο...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων