ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αστέρας δεν έβαλε γκολ, αλλά "έβαλε" ποδόσφαιρο!

Ο Αστέρας συμμετείχε σε ένα παιχνίδι που τελείωσε 0-0, αλλά ήταν πανέμορφο. Για την ακρίβεια, ήταν ποδόσφαιρο. Αυτό από μόνο του δίνει αξία όχι στον βαθμό, αλλά στην αγωνιστική του εικόνα. 

 Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

Το τελικό 0-0 θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό. Είτε προς τη μία μεριά, είτε προς την άλλη. Αν μπορούμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο με βασικό κριτήριο το θέαμα και όχι το σκορ, τέτοια ματς πρέπει να τα προβάλουμε. Δεν θα γίνει, μπορούμε όλοι μας να είμαστε σίγουροι γι' αυτό. 

Ας μείνουμε σε αυτό, ότι ο Αστέρας ήταν μέρος ενός τέτοιου αγώνα. Συμμετείχε, όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα, έβαλε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ποδόσφαιρο και μόνο αυτό, έβαλε προσπάθεια, έβαλε αγωνιστική διάθεση, έβαλε επιθυμία για νίκη. Δεν έβαλε γκολ. Δεν πειράζει. Όταν αυτό το ψάχνεις με κανονικό ποδόσφαιρο, θα μπει. 

Την άλλη φορά, τη μεθεπόμενη. Πάντως θα μπει. Με λίγα λόγια, θα δικαιωθείς γι' αυτό. Κι ας είναι τρία πια τα σερί, στα οποία ο Αστέρας δεν έχει βρει γκολ. Με Παναιτωλικό και Ατρόμητο εντός, με ΠΑΣ Γιάννινα εκτός. Χειρότερο για μια ομάδα δεν είναι να μην σκοράρει, αλλά να μην παίζει. Και ο Αστέρας παίζει!

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, προφανώς και δεν ήταν όλα καλώς καμωμένα. Αλλά ήταν σοφό αυτό που είπε ο Σάββας Παντελίδης στο τέλος: "Παιχνίδια που δεν μπορείς να κερδίσεις, πρέπει να μην τα χάσεις". Ο Αστέρας αυτό φρόντισε να το κάνει και έβγαλε κέρδος με τον βαθμό. 

Κάτι ακόμη, ενόψει της συνέχειας. Η εμφάνιση του Αθανασιάδη δεν ήταν απάντηση. Δεν χρειάζεται τέτοιες. Ήταν όμως πολύτιμη. Για τη δική του ψυχολογία για τη συνέχεια. 

Η εμφάνιση του Τσιλιανίδη θα φανεί στη συνέχεια πόσο χρήσιμη ήταν... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων