ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η επιδίωξη της επιστροφής στην Ευρώπη!

Ο Αστέρας έχει να περάσει ένα σωρό πράγματα μέσα στο 2018. Αλίμονο, ζωντανός οργανισμός είναι, η στασιμότητα θα ήταν ό,τι χειρότερο. Χειρότερη ακόμη και από τα όποια λάθη θα γίνουν στην πορεία. 

 

ΠΑΣ Γιάννινα ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι ομάδες ζούνε με όλα αυτά. Με τα καλά τους, με τα στραβά τους, με τις διορθώσεις τους, με τις επιτυχίες τους ή τις αποτυχίες τους. Όλα αυτά είναι μέσα στο "παιχνίδι". Θα τα συναντήσουμε και φέτος και αυτό, το γεγονός ότι είναι απρόβλεπτο το τι από όλα αυτά τελικά θα προκύψει ως τελικό αποτέλεσμα, είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει ο Αστέρας να πάει στη λογική... όσα έρθουν και όσα πάνε. Ποτέ δεν το έκανε, δεν πρόκειται να το κάνει ούτε και τώρα. Ισα - ίσα ο σχεδιασμός, είτε αυτός πετυχαίνει είτε όχι, είναι από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. 

Το 2018, όμως, όπως έχει έρθει το πράγμα, αποτελεί για τον Αστέρα μία τεράστια ευκαιρία. Η τόσο ζωντανή προοπτική της εξόδου ή καλύτερα της επιστροφής στην Ευρώπη, είναι πολύ μεγάλη πρόκληση. Και πρέπει να αποτελέσει και πολύ μεγάλη στόχευση για το κλαμπ. 

Η ευρωπαϊκή παρουσία γεμίζει με αίγλη, με εμπειρίες, σε ένα βαθμό και με ευρώ. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό το ζήτημα. Η ευρωπαϊκή συμμετοχή γεμίζει έναν ολόκληρο οργανισμό, τέτοιος είναι μια ομάδα, με κίνητρο. Με διάθεση. Με επιθυμία διάκρισης, με επιθυμία δημιουργίας. 

Ο Αστέρας το γνωρίζει αυτό, διότι το έχει ζήσει. Και αφού ξέρει τι σημαίνει, θα πρέπει και να το επιδιώξει. Ως διοίκηση, ως προπονητικό τιμ, ως ποδοσφαιριστές, ως υπάλληλοι της ΠΑΕ, ο καθένας από το πόστο του. Και βέβαια, ως κόσμος. Ως πόλη, ως περιοχή, ως νομός. Ακόμη και θεσμικά, οι φορείς, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, διότι θα κερδίσουν κι εκείνοι από το αποτέλεσμά της. 

Η στόχευση, λοιπόν, υπάρχει. Η ευκαιρία επίσης. Η προοπτική, με την ποιότητα της ομάδας, βοηθάει. Ας γίνει και πράξη! 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων