ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μια νέα δοκιμασία για τον Αστέρα!

Ο Αστέρας μπήκε πλέον σε μία δυάδα αγώνων εντός έδρας, με αντιπάλους όχι από τους θεωρητικά μεγάλους. Είναι και αυτή μια νέα δοκιμασία, έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσει. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λεβαδειακός

 

Ο Αστέρας φέτος έχει δοκιμαστεί εντός έδρας με τους "μεγάλους" του πρωταθλήματος. Νίκησε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Δοκιμάστηκε και εκτός έδρας μαζί τους. Πήρε ισοπαλία στο Καραϊσκάκη, για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός την πήρε με πέναλτι στις καθυστερήσεις και έχασε από ένα κακό πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. 

 

Επίσης, έχει δοκιμαστεί εκτός έδρας με ομάδες που είναι στα δικά του μέτρα. Πήρε ισοπαλία σε Λάρισα και Ξάνθη, πήρε νίκη στην έδρα του Πλατανιά, έχασε από τον σε πολλές αγωνιστικές πρωτοπόρο Ατρόμητο, σε ματς που αγωνίστηκε με εννέα. 

 

Τώρα πλέον, καλείται να περάσει μια νέα δοκιμασία. Οι αγώνες με Λεβαδειακό και Κέρκυρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" πρέπει να αντιμετωπιστούν με αυτόν τον τρόπο. Διότι αν από κάτι "πληγώθηκε" η φετινή εκκίνηση της ομάδας και επηρεάστηκε στη συνέχεια η πορεία της, ήταν από τέτοια ματς. 

 

Για την ακρίβεια, άπό τις εντός έδρας ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία. Ηρθε η ώρα, λοιπόν, ο Αστέρας να δείξει ότι και αυτό, όπως τα υπόλοιπα και την προϋπόθεση δηλαδή να αγωνίζεται ως φαβορί στην έδρα του, μπορεί να την διαχειριστεί. 

 

Οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι σημαντικοί. Δύο νίκες, που είναι κάτι μέσα στο πρόγραμμα που λένε, μπορούν να αλλάξουν τη ζωή του για φέτος στο πρωτάθλημα. Και ταυτόχρονα να στείλουν το μήνυμα και στους αντιπάλους, όταν θα έρχονται στην Τρίπολη. Διότι σαν πολύ εύκολο τούς φαινόταν τώρα τελευταία... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων