ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η ομάδα πάντα ξέρει καλύτερα!

Δεν έχουν περάσει ούτε τρεις μήνες. Ολοι θυμόμαστε την κουβέντα που γινόταν τότε, τέλη Αυγούστου, για την ανάγκη ο Αστέρας να αποκτήσει επιθετικό. Δεν το έκανε. Αλλά πλέον έχει την πολυτέλεια να αφήνει στον πάγκο τον μοναδικό που πιστεύαμε ότι είχε... 

 ΑΣΤΕΡΑΣ Λεβαδειακός

Η συζήτηση για τις μεταγραφές δεν έχει τελειωμό. Ας το έχουμε αυτό στο μυαλό μας την επόμενη φορά που θα την κάνουμε. Και δεν έχει τελειωμό, διότι πάντα υπάρχει η ανάγκη για ενίσχυση. Πάντα μπορείς να βρεις κάποιον ή κάποιους καλύτερους. Και πάντα οι καλύτεροι είναι αυτοί που... δεν έχεις. Οχι εκείνοι που έχεις! 

 

Ο Αστέρας μπορεί και να χρειαζόταν μεταγραφή επιθετικού το καλοκαίρι. Αλλά τελικά σημασία έχει άλλο. Οτι διαθέτει επιθετικούς που μπορούν να κρίνουν αγώνες για εκείνον και που τότε, εμείς οι υπόλοιποι, δεν υπολογίζαμε. 

 

"Πού πάμε μόνο με τον Μανιά;" Ας μην κρυβόμαστε, όλοι μας το έχουμε φωνάξει ή έστω ψιθυρίσει. Τώρα, ο Αστέρας μπορεί και φτιάχνει 11άδα, χωρίς εκείνον που τότε θεωρούσαμε μόνο και αναντικατάστατο. 

 

Μπορεί και παίρνει αγώνες από τον Δουβίκα. Να παίρνει αγώνες από τον Γκοντό. Θα μπορούσε να έχει και κάποιον καλύτερο από εκείνους; Πάντα θα μπορεί. Οποιον και να έχει πάρει. 

 

Απλώς επιβεβαιώνεται αυτό που πάντα θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, όταν ανοίγουμε μεταγραφικές συζητησεις. Οτι αυτές είναι χρήσιμες, είναι και ψυχαγωγικές, αλλά τελικά πάντα η ομάδα ξέρει καλύτερα και περισσότερα από όλους εμάς. 

 

Για τη σπουδαία νίκη με τον Πλατανιά, έχουμε ημέρες να τα πούμε... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων