ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ποδοσφαιρική "καταγωγή" Αστέρας Τρίπολης!

Ο Αστέρας έχει, βέβαια, άλλες σκοτούρες αυτή τη στιγμή. Η βαθμολογική του θέση και ο αγώνας που έρχεται με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι και καθοριστικός, δεν αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις. Κάποια πράγματα, όμως, αξίζει να τα πιστώνεται ακόμη και τέτοιες στιγμές. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

 

Ο Γιάννης Γκούμας ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής για τους αγώνες της Εθνικής Νέων για τα προκριματικά του Euro 2018. Οπου Εθνική Νέων, μιλάμε για παλικαράκια κάτω των 19 ετών. Ανάμεσά τους και δύο "αστεράκια", ο Γιώργος Ζήσης και ο Τάσος Δουβίκας. 

 

Μια ματιά στα υπόλοιπα ονόματα, αρκεί για να διαπιστωθεί κάτι που είναι εντυπωσιακό για τον τρόπο λειτουργίας του Αστέρα σε παιδιά από τις ακαδημίες του. Ο Τάσος Δουβίκας είναι ο μοναδικός που έχει συμμετοχές στο πρωτάθλημα των "μεγάλων" της Super League. 

 

Θεωρείται μάλιστα, ποδοσφαιριστής του βασικού κορμού. Ο Αστέρας, με λίγα λόγια, διαθέτει τον μοναδικό ενεργό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της μεγάλης ομάδας, από τους 20 που κλήθηκαν στην Εθνική Νέων. 

 

Αυτό σημαίνει πολλά για τις ευκαιρίες καριέρας, ευκαιρίες ζωής στην πραγματικότητα, που δίνει ο Αστέρας στα νεαρά παιδιά. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, γιατί κάποιες φορές τα μυαλά "φουσκώνουν". 

 

Μόνο να συμπληρώσουμε το εξής. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι αιωνίων. Ο Κώστας Φορτούνης ο ηγέτης στο 0-0 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα. Ο Τάσος Μπακασέτας έτοιμος να αναλάβει το ρόλο του αρχηγού της ΑΕΚ, Πέτρου Μάνταλου, που τραυματίστηκε. 

 

Μόνο λίγα από όσα έχουν πετύχει και θα πετύχουν τρεις παίκτες με κοινή ποδοσφαιρική "καταγωγή". Τον Αστέρα Τρίπολης, που στρώνει το δρόμο για τους νεαρούς... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων