ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να μην ξεγελάσει το δεύτερο ημίχρονο!

Το δεύτερο ημίχρονο δεν πρέπει να ξεγελάσει. Θα μπορούσε να είναι αυτό που κάποτε λέγαμε στο βόλεϊ... ως μη γενόμενο. Οχι γιατί δεν έγινε. Οχι γιατί ο Αστέρας δεν αντέδρασε. Αλλά γιατί ό,τι έγινε, συνέβη γιατί ο αντίπαλος πίστευε ότι όλα έχουν τελειώσει.

 ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

Αυτό δεν είναι τιμητικό για τον Αστέρα. Δεν μπορεί να αισθάνεται καλά, επειδή ο αντίπαλος "έσβησε" κι εκείνος δημιούργησε 3-4 φάσεις για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Διότι η ουσία είναι ότι δεν ξαναμπήκε και πως τελικά δεν σκόραρε. Για τρίτο σερί ματς... 

 

Δεν χρειάζεται να σημειώσουμε εμείς ότι υπάρχει προβληματισμός. Ο Σάββας Παντελίδης είναι αρκετά προβληματισμένος από μόνος του. Αυτό που παθαίνει η ομάδα όταν δέχεται το πρώτο γκολ, πραγματικά μοιάζει πλέον ακατανόητο. 0-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 6'. Αμέσως 0-2 από το 19'. 

 

Με τη Λαμία το ίδιο, 0-1 στο 6', 0-2 στο 25'. Με τον Πανιώνιο 0-1 στο ξεκίνημα το δευτέρου ημιχρόνου, τέλος η καλή εμφάνιση του πρώτου. Για να έρθει αντίδραση φτάσαμε στο τελευταίο τέταρτο. Τώρα με τον ΠΑΟΚ, 1-0 στο 34', 2-0 στο 37'. Λες και το γκολ του αντιπάλου ακινητοποιεί μυαλό και πόδια. 

 

Στην Τούμπα το ματς κρίθηκε από την ποιότητα του αντιπάλου στο διάστημα που έπαιζε. Ο Αστέρας, ακόμη και αν είχε "διαβάσει" το παιχνίδι, δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Η ποδοσφαιρική αλήθεια είναι αυτή. Η αντίδραση ήρθε πια όταν ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίζει με τη φωτιά. Ο Αστέρας, όμως, δεν ήταν ικανός να τον "κάψει". 

 

Διότι παραμένει μια ομάδα που γκολ - και λόγω ατυχίας στο δοκάρι του Κυριακόπουλου - βάζει πολύ δύσκολα. Για την ακρίβεια έξι σε εννέα αγωνιστικές. Πλέον, δεν έχει σκοράρει σε τρία σερί ματς πρωταθλήματος. Ας πούμε μία από τις σημαντικές παραμέτρους, που αυτή τη στιγμή τον διατηρούν στην τελευταία θέση. Ούτε αυτό βέβαια είναι τιμητικό. 

 

Ο Παντελίδης έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Επίσης δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς, το γνωρίζει από μόνος του. Δεν είναι απλώς και μόνο δουλειά στο αγωνιστικό κομμάτι, που κι εκεί με ορισμένους παίκτες έχει πολλά να κάνει. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά που έχει μπροστά του και ψυχολογικά. 

 

Πλέον, με ακόμη πιο λίγα περιθώρια. Το ματς με τον Παναθηναϊκό, που ψυχολογικά είναι στο ακριβώς αντίθετο σημείο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, είναι πολύ σημαντικό. Και, ας τελειώσουμε όπως ξεκινήσαμε, το δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα δεν πρέπει να ξεγελάσει... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων