ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αστέρας "γεμίζει" το παιχνίδι του!

Ο διαιτητής Στυλιάρας φρόντισε να χαλάσει το ποδόσφαιρο από την αναμέτρηση του Αστέρα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ωστόσο, αυτό μένει στο παρελθόν και πλέον σημασία έχει η συνέχεια. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

 

Για τον Αστέρα είναι δύσκολη, με παιχνίδια κατά σειρά απέναντι σε Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό. Με απώλειες, με κατάλοιπα δηλαδή που άφησε ο Στυλιάρας στο Περιστέρι. 

 

Αλλά και με νέα στοιχεία, πλέον στο παιχνίδι. Τη δυνατότητα για να δούμε πολλά από αυτά δεν τα είχαμε κόντρα στον Ατρόμητο. Η γρήγορη αποβολή του Καλτσά εμπόδισε πολλά από όσα ήθελε ο Σάββας Παντελίδης να κάνει η ομάδα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

 

Ωστόσο, κάποια τα είδαμε. Βασικό το κάθετο παιχνίδι, προϊόν βέβαια και της παρουσίας του Τόνσο. Η ευκαιρία του Ισνάλτνο είναι χαρακτηριστική. Κάθετη μπαλιά του ενός Αργεντινού στον άλλο και τετ α τετ. Αυτό το παιχνίδι, πέρα από όσα προσπαθεί να κάνει η ομάδα από τα πλάγια, είχε λείψει. 

 

Προφανώς με τον Τόνσο, πολύ περισσότερο με τον πιο έτοιμο Τόνσο στη συνέχεια, ο Αστέρας θα το βρει. Και πιθανότατα, αυτό τουλάχιστον λέει η ποδοσφαιρική λογική, θα το αξιοποιήσει. 

 

Γενικά η μεσοεπιθετική γραμμή είχε γενικά πολύ περισσότερη κίνηση στο παιχνίδι της. Δεν λέμε ότι το έκανε με τον ιδανικό τρόπο. Χρειάζεται ακόμη δουλειά. Ομως, αποτελεί πλέον και αυτό στοιχείο του παιχνιδιού του Αστέρα, το οποίο μάλιστα υποστηρίζεται πολύ από τα τρεξίματα Μουνάφο και Ιγκλέσιας. Ή Μαδίντα. Ή Τσουκαλά. 

 

Γενικά οι επιλογές του Παντελίδη είναι πια περισσότερες από εκείνες που πιθανώς είχαμε στο μυαλό μας. Διότι στην εξίσωση - έστω λόγω των απουσιών - παιχνίδι με παιχνίδι μπαίνουν και περισσότεροι παίκτες. Ο Κώτσιρας, ο Δουβίκας. Και περιμένουμε τη συνέχεια... 

 

Για μια ομάδα, να το σημειώσουμε και αυτό, είχε στην 11άδα της κόντρα στον Ατρόμητο εφτά Ελληνες και τέσσερις Αργεντινούς. Μόνο δύο εθνικότητες, μόνο μία εκτός συνόρων. Το λες και εντυπωσιακό. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων