ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να δεις τι σού χω για μετά!

Το ποδόσφαιρο, όσο και αν προσπαθήσεις να το "ακυρώσεις", θα έρθει η στιγμή που θα σου πει την αλήθεια. Ο Αστέρας την γνωρίζει, την παρακολουθεί καθημερινά στα ελληνικά γήπεδα. Οσοι δεν την υπολογίζουν, απλώς εκτίθενται...

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Μπορεί οποιοσδήποτε να διαστρεβλώσει την αλήθεια των λόγων. Η εικόνα, όμως, δεν μπορεί να αλλάξει. Η ποδοσφαιρική πραγματικότητα είναι αυτή που στο τέλος κερδίζει. Ή τουλάχιστον πρέπει να κερδίζει. 

 

Στη δικαστική αίθουσα ακούστηκαν πολλά από τον Δημήτρη Μπάκο και τον Γιώργο Μποροβήλο. Πολλά για τον Αστέρα, για το ποδόσφαιρο. Πάντα αυτό πρέπει να είναι πιο δυνατό από οτιδήποτε άλλο... 

 

Ο καθένας ας κρατήσει ό,τι θέλει. Ας ξεχωρίσει τα πιο σημαντικά στοιχεία. Υπάρχει, όμως, κάτι που το έχει ήδη καρπωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Εθνική έπαιζε την πρόκριση στο Μουντιάλ και τρεις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της προέρχονται από τον Αστέρα. 

 

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν αρχηγούς που η ομάδα της Τρίπολης δημιούργησε για το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Φορτούνης και Κουρμπέλης. Ο Μπακασέτας στην ΑΕΚ. Επειδή κάποιοι το "ξεχνούν", καλό είναι να τους το θυμίζει ο ίδιος ο Αστέρας. 

 

Και για μετά; Να δεις τι σού 'χω; Ο Δουβίκας, για παράδειγμα. Επίσης ακούστηκε το όνομά του. Ο Αστέρας παράγει ποδόσφαιρο. Ή μήπως αυτά δεν είναι στοιχεία πιο δυνατά και πιο ξεκάθαρα από όλα τα υπόλοιπα μαζί; 

 

Ας βρει, όχι εμείς, το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο ας το κάνει, ομάδες που να έχουν πετύχει αντίστοιχα πράγματα με αυτά του Αστέρα. Οχι στα δικαστήρια, αλλά στους αγωνιστικούς χώρους. Το ποδόσφαιρο εκεί - πρέπει να - ευδοκιμεί!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων