ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα βλέπει Περιστέρι

Το Σάββατο (14/10) στο Περιστέρι αναμετρώνται δύο κόσμοι που ποδοσφαιρικά μοιάζουν πάρα πολύ. Αστέρας και Ατρόμητος πέτυχαν πάρα πολλά σχεδόν ταυτόχρονα, είχαν την κάμψη σχεδόν ταυτόχρονα, ψάχνουν την αναγέννησή τους σίγουρα ταυτόχρονα. 

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Συγκυριακά για Αστέρα και Ατρόμητο ο μεταξύ τους αγώνας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος έρχεται μετά από σπουδαίες νίκες και για τους δύο. Οι δύο ομάδες με το αστέρι ήταν εκείνες που πριν λίγες ημέρες "ξέραναν" το ελληνικό ποδόσφαιρο, η μία με τη νίκη με 2-0 επί της πρωτοπόρου ΑΕΚ, η άλλη με την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού. 

 

Συμπτωματικά, λοιπόν, ο αγώνας τους έρχεται τη στιγμή που και οι δύο προέρχονται από τεράστιες νίκες. Οχι τις μεγαλύτερες στην ιστορία τους, μην το παρακάνουμε, ούτε τις πιο σημαντικές ή δύσκολες. Αλλά σίγουρα αναγκαίες. Και οι δύο οργανισμοί χρειάζονταν μια τέτοια επιστροφή στην κανονικότητά τους. Την πέτυχαν και πια θέλουν και οι δύο να φροντίσουν πάρα πολύ τη συνέχειά τους. 

 

Αρχής γενομένης από το μεταξύ τους παιχνίδι στο Περιστέρι. Για την ακρίβεια, αυτό είναι ένα ματς που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όχι απλώς και μόνο για τους δύο συλλόγους. Εχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί αυτό, μαζί τους, έκανε μερικές από τις καλύτερες χρονιές. 

 

Γιατί αυτό, το ελληνικό ποδόσφαιρο, είδε από Αστέρα και Ατρόμητο να αμφισβητούν την κυριαρχία "μεγάλων". Τις είδε να το εκπροσωπούν επάξια στην Ευρώπη. Τις είδε να φτάνουν σε τελικό Κυπέλλου κι εκεί να τις "σφάζουν", τις είδε στα πλέι οφ να παίρνουν καλά ευρωπαϊκά εισιτήρια. 

 

Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρωστάει στα δύο "αστέρια" του. Χρωστάει αρκετά. Και πιθανότατα περιμένει με αγωνία την επιστροφή τους, μετά από δύο χρόνια στα οποία έμειναν χαμηλά. Προφανώς, λοιπόν, το Σάββατο (14/10, 18:15) θα έχει στραμμένα τα βλέμματά τους πάνω τους!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων