ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!

Οταν ψάχνεις για το restart, δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη δεν αποτελούν δα και την καλύτερη ευκαιρία. Ας μην κρυβόμαστε. Πολύ περισσότερο απέναντι σε έναν Ολυμπιακό "πληγωμένο" από την πρεμιέρα του στους ομίλους του Champions League.

 

Ωστόσο, υπάρχει κάτι που μπορεί να αποτελέσει σημαντική παράμετρο για τους δύο αγώνες του Αστέρα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αντίστοιχα. Και έχει να κάνει με τον νέο προπονητή της ομάδας και αυτό που είπε στις πρώτες του δηλώσεις. 

 

"Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου. Αυτό θα προσπαθήσω να περάσω και στα παιδιά", είπε ο Ελληνας τεχνικός. Το χρειάζεται πολύ αυτό ο Αστέρας. Πρέπει να αποκτήσει και πάλι εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

 

Πρέπει να αρχίσει να αγωνίζεται και πάλι "χωρίς φόβο, αλλά με πάθος", για να παραφράσουμε και τον όρκο στο δικαστήριο. Ο Σάββας Παντελίδης θα πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό. 

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Οι δύο αγώνες στο Καραϊσκάκη, χωρίς να ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν, θα τεστάρουν πολύ τους φόβους που πρέπει να ξεπεράσει ο Αστέρας. Είναι απαραίτητο να το κάνει. Οσο πιο γρήγορα συμβεί, τόσο πιο γρήγορα θα συνέλθει. 

 

Είναι απαραίτητο, λοιπόν, από τους δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό να βγει πιο δυνατός. Ειδικά αν αυτό συνδυαστεί με την αλλαγή του προπονητή, θα είναι μεγάλο κέρδος. Δεν είναι εύκολο, θέλει μεγάλη προσπάθεια. Θέλει, με λίγα λόγια, ο Αστέρας να μην φοβηθεί καθόλου... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων