ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προπονητής με μέλλον!

Συνήθως το λέμε για ποδοσφαιριστές, όχι για προπονητές. Και κριτήριό μας, είναι η ηλικία. Οταν, όμως, μιλάμε για... "προπονητή με μέλλον", το κριτήριο είναι άλλο. 

 

Ο Σάββας Παντελίδης, στο κλείσιμο των δηλώσεών του, είπε ότι με όλες τις δυνάμεις του, θα προσπαθήσει να είναι για πολλά χρόνια ο προπονητής του Αστέρα. Ισως και χωρίς να το θέλει, πάντως σε κάθε περίπτωση μάλλον υποσυνείδητα, οριοθέτησε τον πιο σπουδαίο στόχο του Αστέρα αυτή τη στιγμή. 

 

Ξέχωρα από πεντάδες. Από πλέι οφ. Από τελικούς. Από Ευρώπες. Από νίκες σε ντέρμπι ή σε μη ντέρμπι. Ξέχωρα από οτιδήποτε στο ποδόσφαιρο δίνει στιγμιαίες χαρές. Οσο χρήσιμες και πολλές κι αν είναι αυτές... 

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Ο Σάββας Παντελίδης έβαλε ως στόχο ακριβώς αυτό που έχει λείψει στο αγωνιστικό τμήμα του Αστέρα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τη σταθερότητα. Τη συνέπεια στις αρχές της ομάδας. Η οποία, ως φιλοσοφία, δεν πιστεύει στις πολλές και συχνές αλλαγές προπονητών. 

 

Το δοκίμασε αυτό μάλιστα, με διάφορους τρόπους. Δεν χρειάζεται να αραδιάζουμε ονόματα. Αλλά πάντως το δοκίμασε. Και το έκανε, διότι το πιστεύει. Δεν του βγήκε, όμως. Κάθε φορά, κάτι χαλούσε... 

 

Θέλει να το κάνει με τον νέο προπονητή. Και θα πρέπει αυτό να το χτίσει μέρα με τη μέρα. Εβδομάδα με την εβδομάδα, άρα αγώνα με αγώνα. Μήνα με το μήνα. Για να μπορεί να φτάσει στο σημείο να πει... χρόνο με το χρόνο. Οταν θα συμβεί αυτό, τότε θα σημαίνει ότι ο στόχος επετεύχθη. 

 

Ποιος πλέον; Οχι αυτός που τέθηκε, προπονητής για πολλά χρόνια. Αλλά ο άλλος. Ο Αστέρας να επιστρέψει στις επιτυχίες. Διότι το πρώτο είναι που τελικά θα φέρει και το δεύτερο...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων