ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΕΤΩΝ 21: Με παρόν, άρα και μέλλον!

Φιλικά όπως αυτό με τη Σπάρτη δεν χρειάζονται ανάλυση. Αυτή θα την κάνει ο Στάικος Βεργέτης, πιθανότατα κυρίως σε πρόσωπα και όχι σε λειτουργία της ομάδας. Υπάρχει, όμως, κάτι ξεχωριστό στον Αστέρα αυτής της αναμέτρησης. 

 

Η 11άδα της ομάδας είχε μέσο όρο ηλικίας τα 21 χρόνια. Για την ακρίβεια, 21.1. Συμβαίνει και σε άλλες ομάδες, θα πει κανείς. Ειδικά σε αγώνες με ομάδες κατώτερης κατηγορίας και ειδικά σε φιλικά όχι πια προετοιμασίας, αλλά σε ροή σεζόν. Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος. 

 

Αυτό που σπάνια συμβαίνει είναι μια ομάδα τέτοιου επιπέδου, του πιο υψηλού δηλαδή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να έχει στην 11άδα του μέσο όρο ηλικίας τα 21 χρόνια και όλοι οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι γνώριμοι. 

 

Δεν εμφανίστηκε, δηλαδή, όπως κάνουν άλλες ομάδες, απλώς και μόνο η ομάδα Κ20 του συλλόγου, άντε με κάποιους ακόμη από την Κ17. Ούτε αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές, που υπάρχουν στο ρόστερ μόνο και μόνο για να το γεμίζουν. Στην πλειοψηφία τους έχουν συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γνωστοί, ξέρουμε για τον καθένα περίπου τι μπορεί να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λαμία

 

Με εξαίρεση τον Αντζουλά, που ακόμη δεν έχει συμπληρώσει τα 18, τον τερματοφύλακα Καπετάνο, που πάντως φέτος σηκώνει το βάρος του αναπληρωματικού στην πρώτη ομάδα, οι υπόλοιποι λογίζονται ως λύσεις από τον προπονητή. Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Κουμάντεϊ, Ισνάλντο, Στανοσάβλιεβιτς, Δουβίκας. Από αυτούς τους εννέα, μόνο δύο ακόμη δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής σε δείγμα μόλις δύο αγωνιστικών. 

 

Σημαίνουν όλα αυτά ότι ο Αστέρας έχει ήδη φτιάξει το μέλλον του; Οχι βέβαια. Για μια ομάδα ηλικίας 21.1 υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Σημαίνει, όμως, ότι ο σύλλογος έχει μια μαγιά για να πλάσει. Ενα μέλλον να διαχειριστεί. Και από αυτό βέβαια, μόνο κέρδος μπορεί να έχει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων