ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κάτι έχει αλλάξει στον Αστέρα...

Ο Αστέρας δεν νίκησε στην έδρα της ΑΕΛ. Αλλά έκανε τα πάντα για να το πετύχει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό σημάδι για το μέλλον του στη φετινή αγωνιστική περίοδο... 

 

Ο αγώνας στη Λάρισα είχε πολλές δυνατές στιγμές. Και για τις δύο ομάδες. Για τον Αστέρα, εκτός από όλες εκείνες τις ξεκάθαρα αγωνιστικές ιστορίες που έβγαλε το ματς, είχε και δύο πολύ δυνατές εικόνες. Τις οποίες πρέπει να ξεχωρίσουμε.

 

Η μία ήταν στο 0-1. Το ξέσπασμα των ποδοσφαιριστών και όλων των ανθρώπων της αποστολής, δείχνει πόσο πολύ η κοινωνία του Αστέρα ήθελε τη νίκη. Παίζει με πίεση η ομάδα, είναι ξεκάθαρο αυτό και θα πρέπει να έχει στηρίγματα. 

 

Η δεύτερη εικόνα "τραβήχτηκε" στο τέλος του αγώνα. Τότε που ο Ιγκλέσιας, ο άνθρωπος που σε κάθε ματς αποδεικνύει πόσο άδικη διαχείριση είχε πέρυσι από τους προηγούμενους προπονητές, μάζεψε τους συμπαίκτες του σε έναν κύκλο. Για να δώσουν έμφαση στην προσπάθεια που έκαναν. Η νίκη δεν ήρθε, ο Αστέρας όμως είχε παλέψει για να την πάρει και αυτό πάντα παίζει ρόλο. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Στο αγωνιστικό μέρος ο Αστέρας είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τον αγώνα. Χρειαζόταν να είναι πιο προσεκτικός στην τελική πάσα. Χρειαζόταν και λίγο πιο καθαρό μυαλό μετά το 0-1. 

 

Χρειάζεται πια, μιλώντας για εκτός έδρας αγώνες, να μάθει να αποφεύγει αυτό το γκολ που δέχεται από τον αντίπαλο. Πέρυσι είχε δεχτεί γκολ μακριά από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και στους 15 αγώνες! Για την ακρίβεια έχει να κρατήσει το μηδέν σε εκτός έδρας ματς από τις 3 Απριλίου 2016, στη νίκη 1-0 επί του Ηρακλή. Για τη σεζόν 2015-2016. 

 

Αυτό πρέπει να το περιορίσει. Πρέπει να μάθει να φυλάει την εστία του, διότι αν συμβεί αυτό θα συγκεντρώσει σίγουρα περισσότερους από τους μόλις εννέα βαθμούς της περσινής περιόδου. 

 

Φαίνεται, όμως, να έχει γίνει δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Πέρυσι ο Αστέρας είχε δεχτεί γκολ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο στα 11 από τα 15 ματς εκτός έδρας! Είναι απίθανο το ποσοστό. Δεν είχε δεχτεί γκολ μόνο στα Γιάννενα, στην έδρα του Ηρακλή, στη Λιβαδειά και στο Καραϊσκάκη. Στη Λάρισα κατάφερε μόνο το πρώτο σκέλος. Με σημάδια ότι μπορεί να καταφέρει και το δεύτερο... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων