ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με φόντο το πρωτάθλημα των δυνατών!

Η σεζόν ξεκίνησε για τον Αστέρα, όπως πλέον και για το σύνολο των ομάδων της Super League. Ας πάμε να μιλήσουμε, λοιπόν, τι πρωτάθλημα πάμε να δούμε φέτος. 

 

Ας αφήσουμε στην άκρη το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό έτσι κι αλλιώς ούτε μπορεί ακόμη να κριθεί ούτε ποτέ είχε εντελώς ακριβή κριτήρια. Αλλες στιγμές θα είναι καλό, άλλες θα είναι ακόμη καλύτερο από ό,τι είχες υπολογίσει, άλλες χειρότερο. 

 

Ο Αστέρας συγκεκριμένα, αυτά τα σχέδια τα έχει περάσει όλα. Και αυτό είναι υγεία. Κάτι διαφορετικό, κάτι μονόπλευρο ή δεδομένο, δεν θα ήταν πια αθλητισμός, αλλά κάτι διαφορετικό. Και άρα όχι υγιές. 

 

Το αγωνιστικό κομμάτι, όμως, δεν είναι μόνο εκείνο που κρίνει χρονιές. Και που τελικά κρίνει ομάδες, επαγγελματίες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, ιδιοκτήτες, υπαλλήλους. Με αυτή την έννοια, λοιπόν, πάμε σε ένα λίγο θολό μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαίρο. Αρα και για τη χρονιά που έρχεται... 

 

Ετσι κι αλλιώς η σεζόν θα είναι μεταβατική. Καταρχάς διότι θα εφαρμοστεί νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Με πλέι οφ ακόμη και για τον πρωταθλητή, με έξι ομάδες (μάλλον), με τέσσερις να υποβιβάζονται και άρα με λιγότερες τη σεζόν 2018-2019. 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Αλλά και γιατί υπάρχει μία κατάσταση λίγο μετέωρη για τις ομάδες. Σε μια εποχή έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολη για τους συλλόγους, βλέπουν τα έσοδά τους να μειώνονται. Από τα τηλεοπτικά συμβόλαια, τα οποία μάλιστα είναι ακόμη στον αέρα, αλλά η περικοπή είναι ήδη δεδομένη. Απο τις χορηγίες. Από τα εισιτήρια. Από παντού στην ουσία... 

 

Σε ένα τέτοιο τοπίο, λοιπόν, κάθε ομάδα καλείται να βρει το χώρο της. Να τον προστατέψει και να τον υπερασπιστεί. Για να είναι, όταν πια θα γίνει το ξεκαθάρισμα, ανάμεσα στους "δυνατούς". 

 

Η χρονιά που έρχεται αυτό θα το κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Για το ποιοι θα είναι ανάμεσά τους. Ο Αστέρας και το θέλει και το αξίζει. Αλλά για να μπορέσει και να το πετύχει, θα πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι μας!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων