ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μία σωστή μεταγραφή!

Μία μεταγραφή μπορεί να κρίνεται μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πουθενά αλλού, πολύ περισσότερο όχι στα πρωτοσέλιδα. Πολλές φορές σε τέτοια ζητήματα πρέπει να κάνουμε και την αυτοκριτική μας. Μία μεταγραφική επιλογή, όμως, μπορεί να κριθεί και προτού δούμε χειροπιαστά αποτελέσματα. 

 

Ο Μαδίιντα για την ώρα αυτό αποτελεί για τον Αστέρα. Μία μεταγραφική επιλογή. Ως τέτοια, λοιπόν, μπορεί και να κριθεί. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο... 

 

Μακριά πλέον από φανφάρες του παρελθόντος για μεταγραφές που ήρθαν, αποθεώθηκαν, αλλά δεν... ακούμπησαν, αυτό που μπορούμε να αντιληφθούμε είναι ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι μία σωστή επιλογή. 

 

Ο Αστέρας παίρνει έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στην La Liga. Από μόνο του αυτό, αρκεί για να αντιληφθεί κανείς ότι η χρηματιστηριακή του αξία έχει ανέβει. 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Επίσης, παίρνει έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο η Θέλτα ήταν εκείνη που ξεχώρισε στην Γκαμπόν και τον έκανε δικό της. Μία ομάδα, δηλαδή, που φέτος μόνο, χώρια σε όσα έχει πετύχει στο παρελθόν, έφτασε μερικά εκατοστά μακριά από τον τελικό του Europa League. Αν θυμηθούμε την ευκαιρία στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιτελικού με τον Αγιαξ. 

 

Ο Μαδίντα είναι επίσης ένας ποδοσφαιριστής που ποδοσφαιρικά "μεγάλωσε" στην Ισπανία. Εφτά χρόνια βρίσκεται εκεί, από τα 18 του χρόνια, δηλαδή. Είδε μπροστά από τα μάτια του να περνούν πολλά. Να γίνονται πολλά. Να συμβαίνουν πολλά. Και τα είδε από το ξεκίνημα, αφού ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας έκανε κόντρα σε ολόκληρη Μπαρτσελόνα. 

 

Κι επίσης, πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Που έπαιξε σε Κόπα Αφρικα. Που είναι διεθνής, στην τελική και ως τέτοιος πάντα έχει βλέμματα καρφωμένα επάνω του. 

 

Το τι θα προσφέρει ο Μαδίντα στον Αστέρα δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε, για την ώρα, τι προσδοκούμε από εκείνον. Κι εκείνο που προσδοκούμε είναι πολύ σπουδαίο, σύμφωνο με τις μετοχές του. 

 

Το αν θα είναι μία καλή μεταγραφή, θα φανεί. Αλλά μια σωστή μεταγραφή είναι σίγουρα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων