ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η Εθνική τριάδα του Αστέρα!

Ας δώσουμε μία συνέχεια στο θέμα της κλήσης του Δημήτρη Κουρμπέλη στην Εθνική. Πώς άραγε η ομάδα Κ17 του Αστέρα, που φέτος αγωνίστηκε στον τελικό πρωταθλήματος, συνδέεται με τις επιλογές του Μίκαελ Σκίμπε;

 

Την Παρασκευή (1/6) ο Γερμανός τεχνικός ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Βοσνία για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής μας στο δρόμο προς το Μουντιάλ 2018. Μια καλή ιδέα θα ήταν τα παιδιά της Κ17 του Αστέρα, αυτά που φέτος έφτασαν μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να πάρουν αυτή τη λίστα και να την βάλουν κάτω από το μαξιλάρι τους. 

 

Να την τυπώσουν, να πάρουν έναν μαρκαδόρο και να σημειώσουν. Δημήτρης Κουρμπέλης, Τάσος Μπακασέτας, Κώστας Φορτούνης. Τρεις ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν καριέρα επαγγελματία ποδοσφαιριστή, διότι ο Αστέρας τούς έδωσε την ευκαιρία. 

 

Ο Αστέρας διέκρινε δυνατότητες σε αυτά τα παιδιά, τους "μεγάλωσε" ποδοσφαιρικά, μέσω του Αστέρα έκαναν το άλμα καριέρας. Ο Αστέρας θα είναι πάντα η πρώτη τους ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο. Τρεις παίκτες, όλοι μαζί σε μία μόλις λίστα κλήσεων της Εθνικής ομάδας των ανδρών. 

 

Δεν ξέρω πόσες και αν άλλες ελληνικές ομάδες σε αυτές τις κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε έχουν τρεις ποδοσφαιριστές τους οποίους εκείνες, πρώτες από όλους, "σύστησαν" στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τους έκαναν επαγγελματίες. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να ψάξω. Μου φτάνει αυτό, ο Αστέρας έχει τρεις. 

 

Τα παιδιά της Κ17, λοιπόν, αν δεν το έχουν κάνει, ας το κάνουν. Ας τυπώσουν αυτή τη λίστα, ας την βάλουν κάτω από το μαξιλάρι τους και ας την βάλουν στο μυαλό τους. Ποιες είναι οι ευκαιρίες καριέρας που δίνει ο Αστέρας και πώς δημιουργεί ποδοσφαιριστές τέτοιου επιπέδου. 

 

Ας αντιληφθούν πού βρίσκονται και ας το εκμεταλλευτούν. Να, λοιπόν, η σύνδεση με τον Μίκαελ Σκίμπε και τις επιλογές του. Ο οποίος παρεμπιπτόντως, παρακολούθησε από κοντά αυτά τα παιδιά του Αστέρα στο Final 4 Κ17... 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων