ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα παιδιά μας μετρούν τα Άστρα

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική. Καταρχάς, μαρτυράει ότι μέσα στη φανέλα δεν έχει σημασία ποιο σώμα έχει χωρέσει. Και επίσης δείχνει πόσο βαριά γίνεται, χρόνο με το χρόνο, ακόμη και όταν μόλις έχει ολοκληρωθεί μια χρονιά κακή για την πρώτη ομάδα.

 

Ασφαλώς και θα ψάξουμε για ονόματα. Ασφαλώς και θα τα αναζητήσουμε αυτά τα παιδιά που έφτασαν μέχρι τον τελικό και έχασαν στις λεπτομέρειες τον τίτλο. Θα τα αναζητήσουμε σε κάποια από τις επόμενες χρονιές στην πρώτη ομάδα. Ασφαλώς και κανείς δεν μπορεί να τους πάρει τίποτα από όσα κατέκτησαν στη φετινή τους πορεία. 

 

Αλλά για τον οργανισμό Αστέρα, δεν έχει σημασία ποιος έκανε τι. Ποιος σκόραρε. Ποιος ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Ποιος έκανε τις περισσότερες επεμβάσεις ή τις περισσότερες σωστές πάσες. Αυτά έχουν σημασία για τους προπονητές, για τους ανθρώπους που θα πάρουν στα χέρια τους την ποδοσφαιρική διαδρομή αυτών των παιδιών. 

 

Για τον Αστέρα, όμως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι αποκτά νόημα και ουσία η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του. Η επένδυση που πιάνει τόπο. Η ανάπτυξη, η πρόοδος του συλλόγου από τη βάση του. Μαζί με αυτά τα παιδιά, που μεγαλώνουν ηλικιακά μέσα στην οικογένεια του Αστέρα, μεγαλώνει ολόκληρος ο σύλλογος. 

 

Αυτά τα παιδιά την Δευτέρα θα πάνε στα σχολεία τους. Ολης της πόλης. Θα μεταφέρουν σε αυτά, σε εκατοντάδες συμμαθητές τους δηλαδή, όλο αυτό που έζησαν φορώντας τι; Αυτή τη φανέλα. 

 

Και στο μέλλον, είτε κάνουν καριέρα που όλοι μας το ευχόμαστε για όλους, είτε όχι, θα έχουν τον Αστέρα μέσα τους. Ως μία γενιά νέα που είναι έτοιμη αφενός να αγαπήσει τον αυτή την ομάδα όπως τόσα και τόσα χρόνια συνέβαινε με διαχρονικές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και αφετέρου νε προσφέρει αυτή την αγάπη ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές. 

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Η φωτογραφία, λοιπόν, είναι συμβολική. Θα δείτε τις επόμενες ημέρες πολλές από αυτόν τον τελικό. Αυτή, όμως, είναι αφιερωμένη στη φανέλα του Αστέρα. Η οποία πάντα θα θυμίζει ότι την φόρεσαν αυτά τα παιδιά, που για όλους μας μοιάζουν με πρωταθλητές! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων