ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ας μπούμε στο μαξιλάρι τους μπας και καταλάβουμε!

Για ένα βράδυ, για αυτό το βράδυ, ας μπούμε στο μαξιλάρι αυτών των παιδιών. Των παιδιών του Αστέρα που περιμένουν πια τον τελικό πρωταθλήματος Κ17. Ας το κάνουμε μπας και δούμε τι ονειρεύονται για το ποδόσφαιρο που έχουν μπροστά τους... 

 

Για τον οργανισμό Αστέρα έχει πολύ μεγάλη σημασία να μιλήσουμε για αυτή την επιτυχία. Για το πώς κατάφεραν να φτάσουν να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή, ανάμεσα σε ομάδες με διαχρονική δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με δουλειά πολλών χρόνων στις ακαδημίες τους. 

 

Εχει μεγάλη σημασία να πούμε πόσο αξιοποιήσιμο είναι αυτό που έχει μπροστά του ο Αστέρας και ασφαλώς, αντίστοιχα, πόσο αξιοποιήσιμη είναι για αυτά τα παιδιά η ευκαιρία που τους έχει παρουσιαστεί. 

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Αλλά όλα αυτά έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας για να τα αναδείξουμε. Θα το κάνουμε, είναι σπουδαία υπηρεσία για αυτά τα παιδιά και το αξίζουν. 

 

Αλλά για σήμερα, για αυτές τις ώρες που μεσολαβούν μέχρι τον τελικό, απλώς ας μπούμε στο μυαλό τους. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας, κυρίως εκείνοι που ασχολούνται με τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου, να αντιληφθούμε πώς σκέφτονται το μέλλον τους. 

 

Διότι οι εικόνες που τους προσφέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι απογοητευτικές. Τρομακτικές. Με μαχαίρια στα γήπεδα, με μπύρες που ανοίγουν κεφάλια, με κάθε λογής παραβατικές συμπεριφορές. 

 

Σε αυτό το ποδόσφαιρο τα στέλνουμε αυτά τα παιδιά. Χωρίς πολλές ελπίδες να έχουμε καταφέρει να το κάνουμε και πολύ διαφορετικό μέχρι να φτάσουν εκείνα, αν φτάσουν, να γίνουν επαγγελματίες. Για αυτά τα βράδια, λοιπόν, ας "ξαπλώσουμε" δίπλα τους, στο μαξιλάρι τους, μήπως και καταλάβουμε κάτι από όσα ονειρεύονται. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων