ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χωρίς παραμορφωτικούς καθρέφτες!

 Ο Αστέρας κλείνει τη χρονιά όπως την ξεκίνησε; Οχι. Θυμόμαστε πολύ καλά ότι την ξεκίνησε εντυπωσιακά. Με γκολ, νίκες, καλό ποδόσφαιρο. Πότε; Στα φιλικά... 

 

Η χρονιά, λοιπόν, για τον Αστέρα ολοκληρώθηκε στους δύο φιλικούς αγώνες με τον Ατρόμητο. Με δύο ήττες, μία εκτός, μία εντός. Στην ουσία είναι η κατάληξη μιας χρονιάς που κύλησε ακριβώς έτσι. Χωρίς καλά αποτελέσματα, με άγχος, με όχι καλή αγωνιστική παρουσία.

 

Ασφαλώς, δεν περιμέναμε τα δύο αυτά φιλικά με τον Ατρόμητο για να το διαπιστώσουμε αυτό. Ωστόσο, οι φιλικοί αγώνες κάποιες φορές μπορούν και να λειτουργήσουν παραμορφωτικά για τις ομάδες.

 

Συνέβη αυτό για τον Αστέρα στα φιλικά του καλοκαιριού. Οι νίκες, τα γκολ, η ορμή που έβγαλε η ομάδα ήταν στοιχεία δυσανάλογα σε σχέση με αυτά που στα αλήθεια μπορούσε να κάνει. Η ζημιά, όμως, είχε γίνει.

 Γιουβέντους Ρεάλ

 

Ο Αστέρας μπερδεύτηκε, σε πολλά επίπεδα, αγωνιστικά και μεταγραφικά και τελικά η χρονιά κύλησε όπως κύλησε. Τα φιλικά με τον Ατρόμητο, τώρα που πλέον έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου, δεν το έκαναν αυτό.

 

 

Δεν παρουσίασαν κάτι διαφορετικό από όσα ήδη γνωρίζαμε. Και αυτό αποτελεί σημαντική υπηρεσία για την ομάδα και τους ανθρώπους που λαμβάνουν τις αποφάσεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων