ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μόλις οι πρώτες γενιές του Αστέρα!

Τον Αστέρα πρέπει να τον κρίνουμε αυστηρά. Πιθανότατα πιο αυστηρά από όσο το κάνουμε. Αλλά και δίκαια. Ούτε αυτό το δεύτερο τελικά κάνουμε... 

Ατλέτικο Μ. Ρεάλ 

Ο Αστέρας είναι μία ομάδα πολύ νέα. Αυτό δεν έχει να κάνει με την ημερομηνία ίδρυσης. Με την ιστορία της. Με όσα πρεσβεύει και εκπροσωπεί. Αυτά έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλα. 

 

Εχει να κάνει με το πότε άρχισε να γίνεται "κτήμα" της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας στην Ελλάδα. Με το πότε άρχισε να αποτελεί μέρος της. Και αυτό συνέβη πολύ πρόσφατα. Μόλις φέτος συμπλήρωσε ο Αστέρα την πρώτη του δεκαετία στην Super League. 

 

Απέναντι σε ομάδες που έχουν πολλές τέτοιες στη μεγάλη κατηγορία. Απέναντι σε ομάδες που έχουν αρχίσει να δημιουργούν τη δυναμική τους εδώ και 80 χρόνια και όχι τα τελευταία δέκα. Αυτές τις ομάδες, λοιπόν, έχει να ανταγωνιστεί ο Αστέρας. 

 

Το σημείωμα αυτό προέκυψε από τη συνέντευξη του Γιώργου Μποροβήλου, ο οποίος είπε για τα παιδιά της Κ17, ότι για να περάσουν άφησαν έξω παιδιά της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου. Ομάδων, δηλαδή, που αυτό που ο Αστέρας κάνει μόλις μερικά χρόνια, το κάνουν για γενιές και γενιές. Ο Αστέρας από την πλευρά του, ως οργανισμός, τώρα διαχειρίζεται τις πρώτες γενιές ποδοσφαιριστών τέτοιων ηλικιών. Η σύγκριση αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν είναι στα ίδια μέτρα. 

 

Σε αυτή τη λογική, στην πραγματική του διάσταση, λοιπόν, πρέπει να κρίνεται ο Αστέρας. Αυστηρά, αν θέλετε, όταν υπάρχουν λάθη. Οπως αυτά που έγιναν φέτος στη μεγάλη ομάδα. Αλλά και δίκαια. Τίμια. Οπως του πρέπει, ώστε και το αποτέλεσμα να μπορεί επίσης να εκτιμηθεί στην πραγματική του διάσταση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων