ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σχεδιασμός με εμπιστοσύνη και γνώση!

Τα φιλικά έχουν την έννοια μιας μίνι αξιολόγησης πάνω στην αξιολόγηση, επίσης μιας αγωνιστικής εγρήγορσης αφού δεν είναι καλό για τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται από Μάιο μήνα σε απραξία. Η σοβαρή δουλειά, όμως, δεν είναι αυτά τα φιλικά. 

 

Για τον Αστέρα σημασία έχει τι γίνεται... πίσω από τις κουρτίνες. Πίσω από την αυλαία. Τι ακριβώς κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας εκεί, ώστε όταν πια αυτή θα ανοίξει να δούμε μια ομάδα έτοιμη για σημαντικές στιγμές τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

 

Γιουβέντους Μονακό

 

Η δουλειά αυτή είναι στο ξεκίνημά της ακόμη. Αλλά μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποια στοιχεία που δημιουργούν την αισιοδοξία ότι αυτή γίνεται με αίσθημα ευθύνης. 

 

Ο Στάικος Βεργέτης δεν ήταν στον πάγκο της ομάδας στο φιλικό με τον Ατρόμητο, διότι έχει ταξιδέψει στην Ισπανία προκειμένου να παρακολουθήσει μεταγραφικούς στόχους. Ως είδηση, δεν δημιουργεί δα και αίσθηση. Αλλά αν την αναλύσουμε, θα διαπιστώσουμε τη σημασία της. 

 

Σε αυτή τη διαδικασία του μεταγραφικού σχεδιασμού έχει παίξει σημαντικό ρόλο και η δουλειά που ήδη έχει κάνει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Γαλανακόπουλος. Εκανε πρώτος το ταξίδι, έχει "στρώσει" το δρόμο και το έχει κάνει όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες όλου του κόσμου. Σύμφωνα με το ρόλο που έχει στην ομάδα. 

 

Ωστόσο, το να κάνει και ο προπονητής ταξίδι στο εξωτερικό για να δει ποδοσφαιριστές, είναι κάτι που πλέον δεν συνηθίζεται από τις ομάδες. Ο Αστέρας, όμως, επέλεξε να το κάνει. Δείχνοντας πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και σεβασμό αφενός στο ρόλο του προπονητή και αφετέρου στον ίδιο τον Στάικο Βεργέτη. 

 

Εχει σημασία να το πούμε αυτό. Και έχει σημασία να αναδείξουμε την εμπιστοσύνη που δείχνει ο σύλλογος στα στελέχη του, όπως κάνει με τον τεχνικό διευθυντή του και με τον προπονητή του. Με τη βεβαιότητα, που ισχύει σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, ότι τέσσερα μάτια, βλέπουν καλύτερα από δύο. Ειδικά όταν πρόκειται για μάτια με γνώσεις του αντικειμένου... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων