ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η ομάδα την ευθύνη, όλοι την εμπιστοσύνη!

Σχεδιασμός, μεταγραφές, αποχωρήσεις, προετοιμασία, συζητήσεις, αποφάσεις, αλλαγές. Η δουλειά μιας ομάδας, όταν  ολοκληρώνεται μία σεζόν, είναι πιο δύσκολη και από εκείνη στη διάρκεια μιας σεζόν. 

 

Ο Αστέρας τελείωσε για φέτος. Αλλά άρχισε για του χρόνου. Η ζωή μιας ομάδας δεν έχει σταματημούς. Αυτό, αν  θέλετε, είναι και το όμορφο για τον οπαδό. Εχει συνεχώς θέματα να συζητάει για την ομάδα του. 

 

Για τους ανθρώπους του συλλόγου, όμως, αποτελεί πολύ μεγάλη ευθύνη. Για τους ανθρώπους του Αστέρα συγκεκριμένα, η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη. Διότι αυτή η δουλειά που έχουν μπροστά τους, εκτός από δύσκολη και απαιτητική, αυτή τη φορά είναι και ζόρικη. 

 

Διότι καλούνται να την κάνουν μετά από μια τόσο κακή σεζόν και "κουβαλώντας" τις δεσμεύσεις και τις προσδοκίες  για στόχους υψηλούς. Τόσο, όσο εκείνους που διεκδικούσε και πετύχαινε ο Αστέρας μέχρι πριν από δύο χρόνια. 

 

 

Μονακό Γιουβέντους

 

Τι πρέπει να γίνει, λοιπόν; Ολα αυτά που περιγράψαμε στο ξεκίνημα αυτού του κειμένου. Δεν είναι καθόλου λίγα. Είναι και πολλά, είναι και πολύ "λεπτά" ζητήματα, στα οποία τον κυρίαρχο ρόλο παίζει η γνώση. Τέτοια σίγουρα δεν έχει κανείς μεγαλύτερη, από εκείνους που τελικά θα πάρουν και τις αποφάσεις. 

 

Οπότε, χρειάζονται τη στήριξή μας. Πώς παρέχεται αυτή; Με εμπιστοσύνη και υπομονή. Ολα τα υπόλοιπα, μόνο βιαστικές κινήσεις μπορούν να προκαλέσουν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων