ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Ασπίδα" για την ομάδα, ευκαιρία για το μέλλον!

Ο Αστέρας ολοκληρώνει μια αποτυχημένη σεζόν, αλλά το κάνει με την περηφάνια μιας ομάδας που κατέληξε να παλεύει για κάτι διαφορετικό από αυτό που είχε στο μυαλό του στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά στηριζόμενος μόνο στις δικές του δυνάμεις.

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Σε όλη αυτή τη μάχη που έδωσε και δίνει ο Αστέρας θα πρέπει να ξεχωρίσουμε και τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος έχει σταθεί στην ομάδα. Πώς έχουν συμπεριφερθεί οι φίλαθλοι, πώς έχουν στηρίξει μια προσπάθεια που τους απογοητεύει, αλλά τελικά αντί να τους απομακρύνει, τους συσπειρώνει. 

 

Αφορμή για αυτό το σημείωμα είναι η εκδρομή που ετοιμάζουν οι οργανωμένοι για την Βέροια. Ενα ταξίδι δύσκολο, μακρινό, με κόστος αν θέλετε, αλλά ένα ταξίδι που το θεωρούν καθήκον τους για την ομάδα, τώρα που τους χρειάζεται δίπλα της. 

 

Το έκαναν και στη Λιβαδειά, εκεί που εικόνα και ήχος ανέδειξαν τη σημασία της παρουσίας τους στην εξέδρα. Θα το κάνουν και στην Βέροια. Ισως αυτό που κάνουν οι φίλαθλοι του Αστέρα το τελευταίο διάστημα, να αποτελεί τελικά ό,τι πιο όμορφο έχει να θυμάται ο σύλλογος από τη φετινή άσχημη περίοδο. 

 

Η "ασπίδα" που βάζουν οι φίλαθλοι, πολλοί ή λίγοι δεν έχει σημασία τούτη την ώρα, αποτελεί στοιχείο προς αξιοποίηση και από τις δύο πλευρές. Θα πρέπει να μείνει ακέραιο και για τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, με το δεδομένο ότι πρόκειται κυρίως για νέα παιδιά, θα πρέπει και να αναδειχθεί στη σωστή του διάσταση. 

 

Διότι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ομάδας, παρουσιάζεται η ευκαιρία αυτή η μάζα των οπαδών να πολλαπλασιαστεί και να αποτελέσει έναν σταθμό και για τις επόμενες γενιές οπαδών του Αστέρα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων